6 TRIKOVA ZA UKUSNU DŽIGERICU Dodajte ovu namirnicu i biće sočna i slasna
Primenite ove jednostavne trikove i meso će da bude preukusno i sočno.
1. Dodavanje šećera džigerici
Pospite sa prstohvatom šećera pa je stavite u tiganj, biće mekana i ukus će da bude lepši.
2. Polako odmrzavanje
Odmrzavajte džigericu polako, na donjoj polici frižidera.
3. Secite na velike komade
Potrebno je da je isečete na velike komade. Ako isečete džigericu na male komade postaće tvrda.
4. Potopite u sodu bikarbonu
Pomešajte kašičicu sode bikarbone sa vodom pa potopite meso potopite u tu smesu sat vremena. Potom, osušite i ispržite meso.
5. Često okrećite
Često okrećite i mešajte džigericu tokom prženja.
6. Nemojte da je solite pre prženja
Solite tek nakon prženja.
Možda vas zanima:
TRIK ZA SAVRŠENU PRŽENU SVINJETINU Biće slasna i mekana kao puter, a nikad se ne biste setili
Dodajte ovaj sastojak i uživajte u sočnom jelu.
ODMRZNITE MESO ZA SAMO 5 MINUTA Biće mekano i sočno, a trik provereno radi
Ako ste zaboravili da izvadite meso iz zamrzivača, dovoljno je da primenite ovaj jednostavni trik.
TAJNI SASTOJAK ZA MESO Neće biti žilavo ni tvrdo već mekano i sočno
Primenite savet ruske kuvarice i uživajte u savršenom ručku.
AKO PRESTANETE DA JEDETE MESO DESIĆE VAM SE OVO Promene će vas sigurno iznenaditi
Ako odlučite da izbacite meso iz ishrane uočićete brojne pozitivne promene po zdravlje.
OSVEŽAVAJUĆI POTAŽ OD POVRĆA Aromatičan i ukusan, a krepi organizam u trenu
Sočan spoj šargarepe, tikvica i jabuke oduševiće i one izbirljive.
SPASITE PREVIŠE LJUTO JELO Nemojte da bacate već dodajte ovu namirnicu, odmah će da ublaži ukus
Ako ste ubacili previše čilija pa je jelo ispalo ljuto, primenite ovaj koristan trik.
BRUSKETI SA PEČURKAMA Slasni zalogajčići nestaće sa stola odmah, a imaćete osećaj kao da ste u Italiji
Sočni i aromatični, idealni za slavsku trpezu.
ČOKOLADNA TORTA Poslastica koja popravlja dan u trenu, po receptu čuvene Marte Stjuart
Neodoljiva čokoladna torta objavljena u časopisu Martha Stewart living, za prave sladokusce.
TIRAMISU SA BUNDEVOM Jesenji specijalitet sa kafom koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim, uzećete parče više
Čuveni italijanski desert u savršenom spoju sa bundevom, kraljicom sezone.
Komentari (0)