6 TRIKOVA ZA UKUSNU DŽIGERICU Dodajte ovu namirnicu i biće sočna i slasna
Primenite ove jednostavne trikove i meso će da bude preukusno i sočno.
1. Dodavanje šećera džigerici
Pospite sa prstohvatom šećera pa je stavite u tiganj, biće mekana i ukus će da bude lepši.
2. Polako odmrzavanje
Odmrzavajte džigericu polako, na donjoj polici frižidera.
3. Secite na velike komade
Potrebno je da je isečete na velike komade. Ako isečete džigericu na male komade postaće tvrda.
4. Potopite u sodu bikarbonu
Pomešajte kašičicu sode bikarbone sa vodom pa potopite meso potopite u tu smesu sat vremena. Potom, osušite i ispržite meso.
5. Često okrećite
Često okrećite i mešajte džigericu tokom prženja.
6. Nemojte da je solite pre prženja
Solite tek nakon prženja.
Možda vas zanima:
AKO ŽELITE DA JUNEĆE MESO BUDE SOČNO DODAJTE OVO Biće mekano umesto žilavo
Jednostavni trik za fenomenalan obrok.
TRIK ZA SAVRŠENO MESO Marinirajte u ovoj namirnici i biće mekano i sočno
Primenite ovaj jednostavni trik, bićete oduševljeni koliko je meso mekše i ukusnije
TAJNA SAVRŠENE BEČKE ŠNICLE Ovo će dati poseban šmek, a evo kako je prave u vrhunskim restoranima
Primenite jednostavne trikove profesionalnih kuvara i uživajte u fenomenalnom obroku.
TAJNI SASTOJAK ZA JUNEĆE MESO Dodajte ovo i biće mekano i sočno umesto tvrdo i žilavo
Primenite ovaj jednostavni trik i uživajte u ukusnom obroku.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)