TART SA BANANAMA Pomera granice dobrog ukusa, za sve ljubitelje voćnih kolača, a nema paljenja rerne
Sočan i neodoljiv, ukrasiće svaku svečanu trpezu.
Potrebno je
Za podlogu:
- 300 g mlevenog keksa
- 100 g šećera u prahu
- 125 g margarina
- 80 ml soka od pomorandže
Za fil:
- 200 ml slatke pavlake
- 50 g margarina
- 250 g mlečne čokolade
Dodatno:
- 4 banane
Priprema
U jednoj posudi sjedinite mleveni keks, šećer u prahu, margarin i sok od pomorandže. Smesu izlijte u kalup. Iseckajte banane pa ih poređajte preko podloge. Zasebno umutite slatku pavlaku. Otopite čokoladu sa margarinom, pa dodajte u umućenu slatku pavlaku. Mikserom sve sjedinite pa nanesite preko banane. Dekorišite po želji. Ostavite tart dva sata u frižideru, da se dobro prohladi i stegne. Bon appetit!
Možda vas zanima:
TART SA LIMUNOM U kiselkasto -slatkom spoju različitih ukusa, za sve svečane prilike
Sočan i preukusan, osvojiće i one izbirljive.
BANANA TART Voćni desert koji popravlja dan u trenu, a krasi svaku svečanu trpezu
Nestaće sa stola odmah, zato najbolje odmah stavite duplu meru.
DOMAĆE RUM ŠTANGLICE POMERAJU GRANICE DOBROG UKUSA A nema pečenja i gotove začas
Domaće rum štanglice osvojiće prave sladokusce.
TIRAMISU SA BANANAMA SOČNIJI OD KLASIČNOG Italijanski desert za prave sladokusce
Fenomenalni desert odlično se slaže sa kafom.
KEKS MARKIZA SLAĐA OD KLASIČNE Poslastica kao izmišljena za slavsku trpezu, dekorativna i preukusna
Fenomenalna poslastica sa piškotama raspametiće i one koji ne vole slatko.
BANANA TART Voćni desert koji popravlja dan u trenu, a krasi svaku svečanu trpezu
Nestaće sa stola odmah, zato najbolje odmah stavite duplu meru.
PAŠA LOKUM SA MLEVENIM KEKSOM Turski specijalitet u još slađem izdanju, prste da poližete
Ako volite klasičan paša lokum, ovaj sa keksom ćete da obožavate.
DOMAĆE RUM ŠTANGLICE POMERAJU GRANICE DOBROG UKUSA A nema pečenja i gotove začas
Domaće rum štanglice osvojiće prave sladokusce.
TIRAMISU SA BANANAMA SOČNIJI OD KLASIČNOG Italijanski desert za prave sladokusce
Fenomenalni desert odlično se slaže sa kafom.
Komentari (0)