POSNE ŽITO BOMBICE Savršeni sitni kolači za sve prilike kada vam se jede slatko

Ivana Pavlović

15:00

Slatki kutak 0

Gotove začas, a nestaće sa stola prve.

žito bombice
Printscreen

Potrebno je:

  • 250 g pšenice belija
  • 100 g šećera u prahu
  • 150 g mlevenih oraha
  • 2 do 3 kašike posnog mlevenog keksa

Priprema

Skuvajte pšenicu pa je ocedite od vode i ostavite da se prohladi. Zatim, sameljite u secku, pa dodajte mlevene orahe, šećere i posni mleveni keks. Rukom oblikujte bombice, pa ih valjajte u mlevene orahe.

Pomfrit od batata Sastojci: 1 batat So Peršun Maslinovo ulje Priprema: Oljuštite batat i isecite na tanke trakice. Premažite maslinovim uljem, pospite solju i peršunom, pa pecite u air fryer-u 10 minuta na 200°C. Poslužite toplo i uživajte u hrskavom, zdravom pomfritu! #mojatrpeza #trpeza #kuhinja #kuhinjarecepti #pomfit #batat #viral_video #viralvideos #foryoupage #foruyou #fyppppppppppppppppppppppp ♬ original sound - Moja Trpeza
img
19. 03. 2025 19:44

PREDVIĐA SE DA MOGU DA PORASTU 100 PUTA: Ove tri kriptovalute imaju ogroman potencijal

img
18. 03. 2025 15:35

BUDITE U TOKU SA NAJNOVIJIM AKCIJAMA - Svinjski kare za samo 399.00 dinara po kilogramu

img
19. 03. 2025 20:00

OTVOREN SRPSKU KULTURNI CENTAR U ZADRU: Kuća nade, opstanka i čuvanja kulturne baštine

img
28. 02. 2025 10:36

EKSKLUZIVNO Čuveni ekonomista Džefri Saks – „Srbija ima veliku šansu, da postane most, mesto povezivanja“

img
25. 01. 2025 12:08

IZBEGNI PAD, OSIGURAJ DOBITAK!

img
19. 03. 2025 20:00

Upozorenje stoji na etiketi, ali niko ne čita! Evo zašto ulje ne smete da čuvate u kuhinjskom ormariću

img
19. 03. 2025 19:49

Čuveni Hajduk Gradimira Stojkovića stiže na veliko platno: Evo kada je premijera FOTO

img
17. 03. 2025 07:17

RAZBIJANJE MITA O "ZVUČNOM TOPU" U 30 SEKUNDI Ovaj snimak SVE pokazuje - pogledajte šta rade redari i kako se ponašaju OVI ljudi (VIDEO)

img
19. 02. 2025 08:43

Sezona Sajma: Zaslužili ste povoljan odmor!

img
19. 03. 2025 20:00

TRENUTAK ZA ISTORIJU: Džjuba postavio novi rekorder Rusije (VIDEO)

Komentari (0)