PEČENI KOLAČ OD SIRA Savršen desert za svaku priliku
Sočan i lagan, ukusa koji priča priče.

Potrebno je:
Možda vas zanima:

BEJLIS ČIZKEJK Kremasti desert punog ukusa, idealan za svečanu trpezu
Ako volite klasičan čizkejk, ovaj sa likerom ćete obožavati.

NJUJORŠKI ČIZKEJK Kremast i lagan desert topi se u ustima
Sočan i sladak, ovakav do sada niste jeli.

ZABORAVITE NA KLASIČAN ČIZKEJK Ova verzija sa pistaćima menja pravila igre
Vredan svakog truda da ga napravite, a uživaćete u svakom zalogaju.

ČIZKEJK SA POMORANDŽOM Aromatični desert koji će vas osvežiti u trenu
Lagan i kremast desert, za prave sladokusce.
- 500 g sremskog sira
- 3 jaja
- 1/2 šolje šećera
- 1/2 šolje brašna
- 1/2 kašičice vanilin ekstrakta
- 1/2 šolje grožđica (potopljene u toplu vodu i oceđene)
- 4 kašike meda
- maslac
Priprema:
U velikoj posudi umutite jaja sa šećerom dok smesa ne postane svetla i penasta. Dodajte sitni sir, brašno i vanilin ekstrakt. Dobro promešajte. Na kraju dodajte grožđice i lagano ih umutite u smesu. Sipajte smesu u pripremljeni pleh i poravnajte, pa prelijte medom. Pecite na 180 stepeni oko 40-45 minuta, ili dok kaserola ne dobije lepu zlatnosmeđu boju.

POSNE PRINCES KROFNE Vazdušaste i mekane kao duša, poćiće vam voda na usta
Kremaste i sočne, tope se u ustima.

JAFA KOLAČ Osvežavajući desert koji budi sva čula, u sočnom spoju sa pomorandžom
Kremast i sladak, pravićete stalno.

LEDENA KRALJICA Očaravajuća poslastica raspametiće goste na uskršnjoj trpezi
Slatka i kremasta, uzećete parče više.

OPERA TORTA Klasik francuskog poslastičarstva u simfoniji različitih slatkih ukusa
Svečana i raskošna, gosti će biti oduševljeni.

ESTERHAZI TORTA Poslastica dostojna kraljeva, neprevaziđenog ukusa, za sve svečane prilike
Očaravajuća i svečana, nema ko vam neće tražiti dodatak.
Komentari (0)