UKUSNIJE NEGO ONE IZ PRODAVNICE Kad naučite da ih pravite, više kupovne TOBLERONE nećete kupovati
Taman isecite za jedan zalogaj.

Toblerone
Možda vas zanima:
SLATKI NAZIV VRAĆA U DETINJSTVO Svi se sećamo ovog neodoljivog deserta, prste ćete polizati
Taman za mali zalogaj.
SVI ZNAJU ZA OVAJ DESERT Sočan i neodoljiv, lako se pravi i brzo se jede - breskvice
Pokušajte da ih napravite, nije ništa komplikovano.

STARA POSLASTICA SVIMA OMILJENA Probajte ovaj recept na ČAŠE i lenja pita će vas mamiti da uzmete još!
Nema ko ne voli ovaj ukusan desert.
BRZI LISNATI SLATKIŠ Zbog deserta sa Palma de Majorke poželećete da odete odmah tamo!
Poslastica za sve ukuse.
Sastojci:
250 g šećera
350 g čokolade za kuvanje
100 g margarina
2 žumanca
2 kašike skuvane jake kafe
1 kesica vanilin šećera
50 g pečenog lešnika
50 g keksa
Priprema:
Na suvom tiganju ispecite lešnike, oljuštite ih i sitnije iseckajte. Kafu procedite i u njoj na laganoj vatri otopite čokoladu. Posebno umutite žumanca sa šećerom, pa dodajte umućen margarin, otopljenu čokoladu, lešnike i izlomljen keks. Sve dobro izmešajte u kompaktnu masu. Masu rasporedite u pravougaonik debljine 1 cm po papiru za pečenje. Prekrijte novim komadom papira za pečenje i pritisnite težim predmetom, pa ostavite da se ohladi i stegne. Sutradan isecite na trake širine 5 cm, a zatim na trouglove.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.

LEDENE KOCKE SA ŠUMSKIM VOĆEM Kremasti desert koji u isto vreme i ledi i sladi
Osvežavajuće i lagane, nema ko će ostati na samo jednom parčetu.

BAKLAVA ROLAT Omiljena poslastica u malo drugačijem izdanju, prste da poližete
Fenomenalan desert za prave sladokusce.

ROZEN TORTA SA MAKOM Očaravajuća poslastica ukusa koji priča priče, za pravo uživanje
Neodoljiva torta nestaće sa stola odmah.

KUGLOF SA KOKOSOM Mirisni desert koji budi uspomene na dane letovanja
Mekan i sladak, nećete moći da prestanete da ga jedete.

Komentari (0)