NEVEROVATNA ROZE KAFA Uz malo praha od cvekle napravite ovaj dobro poznati napitak na totalno drugačiji način
Probajte preukusnu roze kafu!
Sastojci
- 2 kašičice agavinog sirupa ili pirinčanog šećera (može i med)
- 1 kašičica praha od cvekle
- 1 merica espresa
- 300 ml mleka
- led
- 150 ml šlaga
- malo praha od cvekle
Priprema
Zaslađivač po želji (agavin sirup ili pirinčani šećer) pomešajte s prahom cvekle.
U dno visoke čaše stavite smesu zaslađivača i praha od cvekle.
Mutilicu umočite u smesu, i napravite krugove u čaši.
Dodajte led, espreso, mleko.
Šlagu dodajte malo praha od cvekle i miksajte do željene čvrstoće.
Pripremljeni šlag stavite na vrh vaše kafe i uživajte.
Savet
Umesto agavinog sirupa ili rižinog slada, možete upotrebiti med.
POSNA ROZEN TORTA Ni malo ne zaostaje za originalom, a kao stvorena za uživanje
Ako volite klasičnu rozen tortu, obožavaćete i njenu posnu verziju.
BRZI KOLAČ SA VIŠNJAMA NA "ČAŠE" Lagan i preukusan, pravi raj za sladokusce
Brzi i neodoljivi desert nestaće sa stola odmah.
POSNA KEKS TORTA SA ŽELE BONBONAMA Brza i nepečena poslastica koja vraća u dane detinjstva
Fenomenalna torta uspeće i potpunim početnicima.
MANASTIRSKI KOLAČ Jeftin desert skupog ukusa idealan za dane strogog posta
Neodoljivi kolač nestaće sa stola odmah.
ŠAH TORTA Starinska poslastica za sva vremena i prilike, a zbog izgleda će je obožavati najmlađi
Nekada je bila neizostavni deo svake svečanosti, a danas je zaboravljena.
Komentari (0)