NEVEROVATNA ROZE KAFA Uz malo praha od cvekle napravite ovaj dobro poznati napitak na totalno drugačiji način
Probajte preukusnu roze kafu!

Sastojci
- 2 kašičice agavinog sirupa ili pirinčanog šećera (može i med)
- 1 kašičica praha od cvekle
- 1 merica espresa
- 300 ml mleka
- led
- 150 ml šlaga
- malo praha od cvekle
Priprema
Zaslađivač po želji (agavin sirup ili pirinčani šećer) pomešajte s prahom cvekle.
U dno visoke čaše stavite smesu zaslađivača i praha od cvekle.
Mutilicu umočite u smesu, i napravite krugove u čaši.
Dodajte led, espreso, mleko.
Šlagu dodajte malo praha od cvekle i miksajte do željene čvrstoće.
Pripremljeni šlag stavite na vrh vaše kafe i uživajte.
Savet
Umesto agavinog sirupa ili rižinog slada, možete upotrebiti med.

NEODOLJIVE ČOKO KOCKE Posni kolač mekan kao duša, a uspeva i početnicima
Slatke i kremaste, za sve prilike kada vam se jede nešto slatko.

EGIPATSKI KOLAČ Desert sa medom i bademom koji se topi u ustima
Drugačiji i ukusan, nema ko će ostati na samo jednom parčetu.

LAVA KOLAČ SA BELOM ČOKOLADOM Klasik u punom sjaju, kao osmišljen za dolazak iznenadnih gostiju
Kremast i sladak, nestaće sa stola čim se postavi.

NAJLAKŠI RECEPT ZA TIRAMISU U ČAŠI Jednostavnije od ovoga ne može
Jednostavni italijanski slatkiš kao osmišljen za iznenadne goste.

NAJBOLJE POSNE KROFNE Jedini recept koji će vam ikada trebati
Mekane i pufnaste, biće baš kao bakine.
Komentari (0)