NEVEROVATNA ROZE KAFA Uz malo praha od cvekle napravite ovaj dobro poznati napitak na totalno drugačiji način
Probajte preukusnu roze kafu!
Sastojci
- 2 kašičice agavinog sirupa ili pirinčanog šećera (može i med)
- 1 kašičica praha od cvekle
- 1 merica espresa
- 300 ml mleka
- led
- 150 ml šlaga
- malo praha od cvekle
Priprema
Zaslađivač po želji (agavin sirup ili pirinčani šećer) pomešajte s prahom cvekle.
U dno visoke čaše stavite smesu zaslađivača i praha od cvekle.
Mutilicu umočite u smesu, i napravite krugove u čaši.
Dodajte led, espreso, mleko.
Šlagu dodajte malo praha od cvekle i miksajte do željene čvrstoće.
Pripremljeni šlag stavite na vrh vaše kafe i uživajte.
Savet
Umesto agavinog sirupa ili rižinog slada, možete upotrebiti med.
PREVRNUTA TORTA OD KRUŠAKA Elegantan dezert koji je prava eksplozija ukusa, oduševljava na prvi zalogaj
Poslužite je toplu ili na sobnoj temperaturi...
NAJSOČNIJI KOLAČ SA PUDINGOM I JABUKAMA Ne peče se, a ukus je poput najbolje domaće pite
Korica od keksa i fil s voćem s nepogrešiva kombinacija koja će da zadovolji i najprobirljivija nepca
SOČNA, NEŽNA, JEFTINA Neprevaziđena Bela torta, neprevaziđena tradicija na tanjiru
Bela torta je poznata decenijama kao neprevaziđen recept i generacije je vole, međutim ona je omiljena i domaćicama zato što nije komplikovana za spremanje
BOGATA, RASKOŠNA, OTMENA Interkontinental torta, najbolja poslastica ikada
Torta je jako ukusna, kore su od belanaca i oraha, filuje se sa tri jako lepa kremasta fila
OMILJENI SLATKIŠ U SRPSKIM KUĆAMA Starinski kolač od jabuka i griza, mirisom vraća sećanje na bakinu kuinu
Kolači sa jabukama su među omiljenim desertima kod mnogih, a ovaj recpet će vas oboriti s nogu
Komentari (0)