TART SA BANANAMA I ČOKOLADOM Milioni ljudi dele ovaj recept, proverite zašto
Kombinacija banane i čokolade da je finu slatkoću. Uživaćete u svakom zalogaju.
Potrebno je
Podloga:
300 g mlevene plazme
100 g šećera u prahu
125 g margarina
80 ml soka od pomoranže
Fil:
200 ml slatke pavlake
50 g margarina
250 g mlečne čokolade
Dodatno:
4 banane
Priprema
Sve sastojke za podlogu sjedinite i utisnute u kalup za tart .Poređajte i iseckajte banane preko podloge. Istopite čokoladu i margarin pa dodajte umućenu slatkou pavlaku.Nakon toga, sve zajedno sjedinite mikserom i rasporedite preko banana. Dekorišite po želji .Stavite u frižider i neka ostane 2 sata da se stegne.
Možda vas zanima:
BANOFI PITA ZA PRAVE SLADOKUSCE Gotova dok pristavite kafu, a nikad kremastija
Bićete oduševljeni ukusom.
BANOFI PITA ZA PRAVE SLADOKUSCE Nema paljenja rerne, a po ukusu joj nema ravne
Savršena za sve svečane prilike.
KOLAČ SA BANANAMA NIKAD KREMASTIJI Nema ko će ostati na samo jednom parčetu
Priprema je jednostavna, a ukus fantastičan.
KOLAČ SA BANANAMA Osvežavajući desert savršen za vrele letnje dane
Kremast i lagan, i dupla mera će biti malo.
SOČNA I KREMASTA POSLASTICA Pariska torta, najlepši slatkiš starog Beograda
Nezaboravni kremasti ukus ove lake torte zaista je poseban: zahvaljujući mešavini čokolade i slatke pavlake
PREVRNUTA TORTA OD KRUŠAKA Elegantan dezert koji je prava eksplozija ukusa, oduševljava na prvi zalogaj
Poslužite je toplu ili na sobnoj temperaturi...
NAJSOČNIJI KOLAČ SA PUDINGOM I JABUKAMA Ne peče se, a ukus je poput najbolje domaće pite
Korica od keksa i fil s voćem s nepogrešiva kombinacija koja će da zadovolji i najprobirljivija nepca
SOČNA, NEŽNA, JEFTINA Neprevaziđena Bela torta, neprevaziđena tradicija na tanjiru
Bela torta je poznata decenijama kao neprevaziđen recept i generacije je vole, međutim ona je omiljena i domaćicama zato što nije komplikovana za spremanje
BOGATA, RASKOŠNA, OTMENA Interkontinental torta, najbolja poslastica ikada
Torta je jako ukusna, kore su od belanaca i oraha, filuje se sa tri jako lepa kremasta fila
Komentari (0)