BRZINSKA ALVA TORTA Topi se u ustima, najbolje odmah stavite duplu meru
Napravi se za 20 minuta a nestaće sa stola odmah.
Potrebno je
Fil:
- 500 g krem šlaga
- 4 dl kisele vode
- 400 g alve
- 400 g mlevenog keksa
- 50 g rendane čokolade
Za dekoraciju:
- 150 g krem šlaga
- 1,5 dl kisele vode
- 50 g rendane čokolade
Priprema
Kiselu vodu umutite sa šlagom pa dodajte mleveni keks i izmrvljenu alvu pa polako promešajte. U kalup za torte izlijte pripremljenu smesu pa stavite u frižider. Kada se stegne, izvadite iz frižidera i dekorišite šlagom i rendanom čokoladom. Bon appetit!
TIRAMISU KUGLICE Mekane kao oblak, a savršeno se slažu sa šoljicom kafe, za sve prilike
Slatki zalogajčići nestaće sa stola odmah, zato najbolje odmah stavite duplu meru.
BOEM KOCKE Kolač u savršenom spoju sa orasima, a svi će vam tražiti dodatak
Fenomenalni desert nestaće sa stola čim se postavi, zato najbolje odmah stavite duplu meru.
ROLAT SA MAKOM Očaravajući desert mekan kao duša, poći će vam voda na usta
Služite samostalno ili pospite šećerom u prahu.
ČOKOLADNI KOLAČ SA KOKOSOM Gotov očas posla, nema jaja, a ne treba da palite mikser
Uspeva svima, a oduševiće sve sladokusce.
DOMAĆE TOBLERONE Fantazija ukusa, nestaće sa stola čim se postave, a tajna je u ovome
Neodoljivi i ukusni, ulepšaće svaku svečanu trpezu.
Komentari (0)