ČOKOLADNE PRALINE Slatke i neodoljive, a višnje im daju posebnu draž
Uspeće svima, potrebno je samo 3 sastojka, a osvajaju ukusom.
Potrebno je
- 200 g crne čokolade
- višnje iz likera
- 2 kašike ulja
Priprema
Izlomite čokoladu na kocke pa je zajedno sa uljem, otopite na pari. Kada postane tečna, sipajte je u kalup za led, u svaku pregradu do pola. Ostavite u frižideru malo da se malo stegne, pa nakon toga u sredinu stavite po jednu višnju. Prelijte sa ostatkom čokolade i vratite nazad u frižider, na sat vremena da se stegnu. Vadite i ređajte na tacnu za služenje. Bon appetit!
Možda vas zanima:
NEODOLJIVE BELE PRALINE Prave se od samo 2 sastojka, a tope se u ustima
Naprave se lako i brzo, a smažu se odmah.
DOMAĆE ČOKOLADNE PRALINE Kremaste i gotove za 10 minuta, otopićete se od slatkoće
Slatke i neodoljive, a tope se u ustima.
POSNE PRALINE ZA SVE VAŽNE DOGAĐAJE Savršeni sitni kolači, ukusa koji govori 1000 jezika
Omiljene sitne kolače možete da pravite i u vreme posta.
POSNE KEKS PRALINE Savršeni kolači za slavsku trpezu, a tope se u ustima
Ni malo ne zaostaju za mrsnom verzijom, a pojedu se u trenu.
SOČNA I KREMASTA POSLASTICA Pariska torta, najlepši slatkiš starog Beograda
Nezaboravni kremasti ukus ove lake torte zaista je poseban: zahvaljujući mešavini čokolade i slatke pavlake
PREVRNUTA TORTA OD KRUŠAKA Elegantan dezert koji je prava eksplozija ukusa, oduševljava na prvi zalogaj
Poslužite je toplu ili na sobnoj temperaturi...
NAJSOČNIJI KOLAČ SA PUDINGOM I JABUKAMA Ne peče se, a ukus je poput najbolje domaće pite
Korica od keksa i fil s voćem s nepogrešiva kombinacija koja će da zadovolji i najprobirljivija nepca
SOČNA, NEŽNA, JEFTINA Neprevaziđena Bela torta, neprevaziđena tradicija na tanjiru
Bela torta je poznata decenijama kao neprevaziđen recept i generacije je vole, međutim ona je omiljena i domaćicama zato što nije komplikovana za spremanje
BOGATA, RASKOŠNA, OTMENA Interkontinental torta, najbolja poslastica ikada
Torta je jako ukusna, kore su od belanaca i oraha, filuje se sa tri jako lepa kremasta fila
Komentari (0)