DOMAĆE RAFAELO KUGLICE Još su bolje od onih kupovnih, a tope se u ustima
Neodoljive i slatke, najbolje odmah stavite duplu meru.
Potrebno je:
- 200 g vode
- 500 g šećera
- 500 g mleka u prahu
- 250 g margarina
- 400 g kokosa
- 100 g lešnika
Priprema
Stavite vodu na ringlu da proključa, pa joj dodajte margarin i šećer i pustite da se otope. Dodajte 250 g kokosa i mleko u prahu, pa promešajte dobro i pustite da se prohladi. Zasebno propržite 100 g lešnika. Od ohlađene smese sa kokosom pravite rukom kuglice pa stavljajte lešnik u sredinu. Kuglice valjajte u kokos pa stavite u frižider, da se stegnu. Prijatno!
TIRAMISU SA BELOM ČOKOLADOM Još slađi od originala, poći će vam voda na usta
Italijanski klasik na drugačiji način za sve sladokusce.
RUM KOLAČ Brzinski desert koji se ne peče, a mekan kao duša, savršen za hladne dane
Fenomenalan desert osvojiće i one izbirljive.
BRZI LAVA KOLAČ Idealan za početnike u kuhinji i dolazak iznenadnih gostiju, a preukusan
Neodoljivi kolač topi se u ustima, a uspeva svima.
KOLAČ SA MAKOM I VIŠNJAMA Desert mekan kao duša koji budi sva čula
Fenomenalni desert nestaće sa stola odmah, zato najbolje odmah stavite duplu meru.
PUŽIĆI SA MAKOM Neodoljivo pecivo koje se odlično slaže sa šoljicom kafe
Napravite ih za doručak, a biće savršene i za večeru.
Komentari (0)