SUTLIJAŠ SA ČOKOLADOM Jednostavni desert bogatog ukusa koji se ne zaboravlja
Neodoljiv desert kome čokolada daje poseban šmek.
Potrebno je
- 100 g pirinča
- 800 mleka
- 2 kašike putera
- 200 g mlečne čokolade
- 2 kašike
Priprema
Mlekom prelijte pirinač, pa dodajte šećer, i kuvajte na tihoj vatri sve dok se pirinač ne skuva. Umešajte seckanu čokoladu, parče po parče, pa neprestano mešajte. Kada se otopi, umešajte puter, pa promešajte i sklonite sa šporeta. Bon appetit!
Možda vas zanima:
ČOKOLADNI SUTLIJAŠ Magija u svakom zalogaju, a mami osmeh na lice!
Pravi raj za sladokusce, obožavaće cela porodica.
ZAPEČENI SUTLIJAŠ SA MALINAMA Zamirisaće cela kuća, a topi se u ustima
Kremast i lagan, pravićete stalno.
SUTLIJAŠ SA VANILOM Zaboravljeni slatkiš na kome su odrasle generacije, a miriše na bakinu kuhinju
Sočan i sladak, za pravo uživanje.
KARAMEL SUTLIJAŠ Jeftin desert skupog ukusa na kome su odrasle generacije, nema ko ga ne voli
Sočan desert nestaće sa stola odmah.
SOČNA I KREMASTA POSLASTICA Pariska torta, najlepši slatkiš starog Beograda
Nezaboravni kremasti ukus ove lake torte zaista je poseban: zahvaljujući mešavini čokolade i slatke pavlake
PREVRNUTA TORTA OD KRUŠAKA Elegantan dezert koji je prava eksplozija ukusa, oduševljava na prvi zalogaj
Poslužite je toplu ili na sobnoj temperaturi...
NAJSOČNIJI KOLAČ SA PUDINGOM I JABUKAMA Ne peče se, a ukus je poput najbolje domaće pite
Korica od keksa i fil s voćem s nepogrešiva kombinacija koja će da zadovolji i najprobirljivija nepca
SOČNA, NEŽNA, JEFTINA Neprevaziđena Bela torta, neprevaziđena tradicija na tanjiru
Bela torta je poznata decenijama kao neprevaziđen recept i generacije je vole, međutim ona je omiljena i domaćicama zato što nije komplikovana za spremanje
BOGATA, RASKOŠNA, OTMENA Interkontinental torta, najbolja poslastica ikada
Torta je jako ukusna, kore su od belanaca i oraha, filuje se sa tri jako lepa kremasta fila
Komentari (0)