BANANA HLEB ZA SAVRŠENO JUTRO Uspeva svima, a nestaće sa stola čim se postavi
Sočan i sladak, a odlično se slaže sa šoljom kafe.
Subota, 23. nov 2024.
Sočan i sladak, a odlično se slaže sa šoljom kafe.
Svečani slatki hleb poreklom iz Poljske i Ukrajine s vremenom samo dobija na popularnosti. Jedan od omiljenih zimskih deserata, kolač od dizanog testa, najčešće se pravi sa čokoladom, ali možete da dodate i mak, orahe i suvo grožđe. Kada jednom naučite tehniku pravljenja, posle ide lako. Pogodan za svaku svečanost, ali i obične dane kada bi da se zasladite.
Ako volite čokoladu, ovaj slatki hleb ćete obožavati.
Ako volite čokoladu, ovaj slatki hleb ćete obožavati.
Možete da ga jedete za užinu ili desert, ili da ga dodate uz omiljeni namaz.
Možete da ga služite za doručak ili desert, nećete da pogrešite.
Napravite hleb na drugačiji način. Jedite ga kao hleb, užinu ili umesto kolača, svakako je neodoljiv. Mak mu daje posebnu draž.
Veoma je ukusan i mekan i sutradan, pa ga deca mogu nositi kao užinu.
Može da stoji nekoliko dana.
Mekani kolač koji može da stoji nekoliko dana.
Sočni biskvit se brzo pravi, a može da se jede kao slatkiš ili užina.
Zaista ćete uživati u pravom ukusu.