DOMAĆI KEČAP Zdravi sos ukusa koji priča priče, a savršeno se slaže sa palačinkama i picom
Bićete oduševjeni, zato najbolje odmah stavite duplu meru.

Potrebno je
Možda vas zanima:

NAJUKUSNIJI DOMAĆI KEČAP Kad ga jednom probate, stalno ćete da ga pravite
Dodajte ga uz picu ili burger, i uživajte u svakom zalogaju.

OVAKO ITALIJANI PRAVE KEČAP Zdraviji i ukusniji od kupovnog, a poboljšaće ukus svakom jelu
Domaći kečap po italijanskom receptu.

DOMAĆI KEČAP Pravi se brzo i lako, slaže se sa raznim jelima, još bolji od kupovnog
Napravite domaći sos od paradajza, bićete oduševljeni koliko je ukusan.

MESNE KNEDLE PO SVAČIJEM UKUSU Napravite ćuftice po bakinom receptu
Biće preukusne, verujte nam.
- 4 kg zrelog paradajza
- 4 crvene paprike
- 2 glavica crvenog luka
- 4 čena belog luka
- 200 ml sirćeta
- 250 g šećera
- 1 kašičica soli
- 1 kašičica crnog bibera
- 1 kašičica mlevene crvene paprike
- 1/2 kašičice kvasca (opcionalno)
Priprema:
Operite paradajz, crvenu papriku i crveni luk. Paradajz i papriku sitno iseckajte, a crveni luk i beli luk sitno iseckajte ili izgnječite. U velikoj šerpi stavite paradajz, papriku i luk. Kuvajte na srednjoj temperaturi dok povrće ne omekša (oko 30 minuta). Kada su povrća skuvana, smesu usitnite štapnim mikserom ili u blenderu dok ne dobijete glatku smesu. Vratite smesu na ringlu, dodajte sirće, šećer, so, biber i mlevenu crvenu papriku. Kuvajte još 30-60 minuta, povremeno mešajući, dok se kečap ne zgusne. Vrući kečap sipajte u sterilizovane tegle i dobro ih zatvorite. Ostavite da se ohlade.

LIDIJINA PROLEĆNA KAPRI TORTA Raskošna poslastica ukrasiće svaku svečanu trpezu
Napravite ovu neodoljivu poslasticu po receptu Lidije Đurić iz Šapca

DOMAĆI KEČAP Još ukusniji i zdraviji od onog kupovnog
Dodajte omiljenom jelu i uživajte.

NEODOLJIVI PESTO SOS Super ide uz testeninu i krompir pire
Pravi se lako, a daje šmek svakom jelu.

TAMARINA ARABIJA TORTA ZA SVE SVEČANE PRILIKE Raskošna i neodoljiva, prste da poližete
Napravite ovu očaravajuću poslasticu po receptu Tamare Đorđević iz Vranja

DOMAĆI SOS OD MIROĐIJE Savršeno ide uz meso, krompir i sarmice, a gotov očas posla
Priprema je jednostavna, a daje šmek svakom jelu.
Komentari (0)