RECEPT KOJI SE NASLAĐUJE Masonica, staro crnogorsko jelo, priprema se vrlo brzo i lako
Vruću masonicu preliti rastopljenim sirom i kajmakom

Sastojci:
- – krompir, 1 kg
- – brašno, 200 g
- – jaja, 2 komada
- – prašak za pecivo pola kesice
- – kajmak, 100 g
- – sir, 100 g
- – ulje, 1 dl
- – s po potrebi
Priprema:
Krompir izrendati krupnije, dodati ulje, so, prašak za pecivo, brašno, jaja, sve spojiti i izliti u pleh. Peći 45 minuta na 200 stepeni, tako da se dobije hrskava kora. Vruću masonicu preliti rastopljenim sirom i kajmakom. Poslužiti toplo.

DANIJELINA SAHER TORTA U SAVRŠENOM SPOJU DŽEMA I ČOKOLADE Savršena za svaku svečanost
Napravite čuvenu austrijsku poslasticu po receptu Danijele Šoškić iz Požarevca.

NEODOLJIVI PESTO SOS Sjajno se slaže sa testeninom i krompir pireom
Pravi se lako, a daje šmek svakom jelu.

JELENINA TORTA TROSTRUKI UŽITAK ZA SVE BITNE DOGAĐAJE Gosti će biti oduševljeni ukusom
Napravite ovu raskošnu poslasticu po receptu Jelene Jurošević iz Sremske Mitrovice

ČORBA OD SPANAĆA SA ORASIMA Krepi organizam u trenu
Sočna i zdrava, pravićete stalno.

PROJA SA MLEVENIM MESOM Drugačija i slasna, najbolje ide uz šolju jogurta
Fenomenalna i ukusna, prste da poližete.
Komentari (0)