Sočna i zdrava, pravićete stalno.
Potrebno je:
- litar do dva vode
- 300 g spanaća
- kašika margarina
- glavica crnog luka
- 50 g mlevenih oraha
- dve kašike ulja
- dve kašike brašna
- so
Priprema:
Očistite spanać i luk pa ga operite i sameljite na mašini za meso. Na zagrejanom margarinu propržite spanać i luk. Na ulju ispržite brašno, pa dodajte orahe i vodu, i kratko prokuvajte. Umešajte, posolite pa dolijte vode, i kuvajte 10 minuta.
Možda vas zanima:
KAFANSKA PARADAJZ ČORBA Mirisna i kremasta, savršeno jelo na kašiku
Krepi organizam u trenu.
BEGOVA ČORBA Bosanski specijalitet koji pomera granice dobrog ukusa
Savršena za svečanu i slavsku trpezu.
PARADAJZ ČORBA KREPI ORGANIZAM U TRENU Recept kafanskog kuvara po kome uvek ispadne savršena
Preukusna, a krepi organizam u trenu.
PILEĆA ČORBA SA NJOKAMA Ukućani će stajati u redu za još
Savršena za sve svečane događaje.
MARIJANIN JAPANSKI VETAR MILUJE NEPCA Poslastica koju vole svi od 7 do 107 godina
Napravite ovu neodoljivu poslasticu po receptu Marijane Čamber
SOČNA PILETINA U KREMASTOM SOSU SA PEČURKAMA Brz i zdrav ručak, poješće se za tili čas
Pikantan recept sa piletinom za sve gurmane
SLAVICIN VOĆNI KOLAČ ZA SAVRŠEN VIKEND Lako se pravi, a topi se u ustima
Napravite ovaj neodoljivi voćni kolač po receptu Slavice Milojević iz Vranja
BORISOV BRZI KOLAČ SA BANANAMA MIRIŠE NA DOM A topi se u ustima
Napravite ovaj neodoljivi desert po receptu Borisa Krasnića iz Beograda
BILJANINA VOĆNA MAĐARICA BUDI SVA ČULA A manje teška od klasične
Napravite ovaj neodoljivi desert po receptu Biljane Petrović iz Doboja
Komentari (0)