Sočna i zdrava, pravićete stalno.

Potrebno je:
- litar do dva vode
- 300 g spanaća
- kašika margarina
- glavica crnog luka
- 50 g mlevenih oraha
- dve kašike ulja
- dve kašike brašna
- so
Priprema:
Očistite spanać i luk pa ga operite i sameljite na mašini za meso. Na zagrejanom margarinu propržite spanać i luk. Na ulju ispržite brašno, pa dodajte orahe i vodu, i kratko prokuvajte. Umešajte, posolite pa dolijte vode, i kuvajte 10 minuta.
Možda vas zanima:

JEFTINA KROMPIR ČORBA Mirisna i ukusna, a gotova za 20 minuta
Pravi se lako, posna, a osvaja na prvi zalogaj.

ČORBA OD KARFIOLA Pravi se lako, a krepi organizam u trenu
Sočna i ukusna, zagrejaće vas u momentu.

BEGOVA ČORBA Kraljica među čorbama koja krepi organizam u trenu, za svaku svečanu trpezu
Zagrejaće vam dušu i telo, a nema ko je ne voli.

ČORBA SA SPANAĆEM I SIROM Mirisna i ukusna, a puna vitamina
Mirisna i aromatična, a zdrava.

DANIJELINA SAHER TORTA U SAVRŠENOM SPOJU DŽEMA I ČOKOLADE Savršena za svaku svečanost
Napravite čuvenu austrijsku poslasticu po receptu Danijele Šoškić iz Požarevca.

NEODOLJIVI PESTO SOS Sjajno se slaže sa testeninom i krompir pireom
Pravi se lako, a daje šmek svakom jelu.

JELENINA TORTA TROSTRUKI UŽITAK ZA SVE BITNE DOGAĐAJE Gosti će biti oduševljeni ukusom
Napravite ovu raskošnu poslasticu po receptu Jelene Jurošević iz Sremske Mitrovice

PROJA SA MLEVENIM MESOM Drugačija i slasna, najbolje ide uz šolju jogurta
Fenomenalna i ukusna, prste da poližete.

Posno MEDENO srce: Ovo je NAJSOČNIJI kolač koji ste ikada probali a gotov je za POLA sata
Ovo je savršen kolač da dane posta
Komentari (0)