DOMAĆI NAMAZ OD LOSOSA BOLJI OD KUPOVNOG Aromatičan i preukusan, a idealan za dane posta

Ivana Pavlović

09:00

U sosu sa 0

Bilo da ga mažete na hleb ili dodate kao prilog omiljenom jelu, nećete da pogrešite.

namaz od lososa
Shutterstock

Potrebno je

  • 1 dcl belog vina
  • 1 file lososa bez kostiju i kože
  • 1 file dimljenog lososa
  • 6 kašika grčkog jogurta (sa niskim procentnom masti)
  • 1 kašika limunovog soka
  • 4 kašike senfa
  • prstohvat soli
  • prstohvat bibera
  • 1 seckana ljuta papričica
  • 2 kašike seckanog vlašca
  • krekeri, dvopek ili mali hlepčići za serviranje

Priprema:
Filete lososa prodinstajte u vinu pa ostavite sa strane. Zasebno pomešajte grčki jogurt, limunov sok, senf, so i biber, pa na kraju umešajte i ljutu papričicu. Isecite filete lososa na manje komade pa promešajte. Pospite namaz vlašcem.

 

Komentari (0)

Loading