ČORBA KOJA POMAŽE I U MRŠAVLJENJU Jelo na kašiku koje je pritom i ukusno
Kupus je poznat kao namirnica koja treba da se jede tokom leta.

Čorba od kiselog kupusa
Možda vas zanima:

TRADICIONALNO JELO KOJE SVI VOLE Podvarak sa mesom po bakinom receptu topi se u ustima
Što više masti, to je ukusniji.


VRHUNSKI RECEPT ZA JAGNJEĆU ČORBU Kuvano jelo po srpskom receptu
Jelo na kašiku koje se svima dopada.

ČORBA KOJA GREJE DUŠU Od ove smese pravićete stalno ovaj obrok
Jelo na kašiku koje uvek uspeva.
Sastojci:
3 krompira
3 šargarepe
3 kobasice
1 kašika brašna
1 glavica crnog luka
1 kašičica aleve paprike
500 g kiselog kupusa
so, biber, maslinovo ulje
Priprema:
Krompir i šargarepu ogulite i narežite na kocke. Kobasicu (dimljenu) prepolovite i narežite. U loncu popržite kobasicu, crni luk, pa joj dodajte krompir, šargarepu i kiseli kupus narezan na trakice. Dobro promešajte i dinstajte 5 minuta. Dodajte vodu da prekrije sastojke i pustite da se kuva na laganoj vatri oko 30 minuta. Po potrebi dodajte vodu. U tiganju na kašici maslinovog ulja propržite brašno i alevu papriku, lagano posolite i pobiberite. Dodajte zapršku u supu, pustite da još jednom prokuva i poslužite toplo.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.

BRZI KINOA KEKSIĆI Super idu uz šolju kafe ili čaja, a prave se lako
Bićete oduševljeni ukusom.

POSNE KINOA PALAČINKE Ukusne i zdrave, samo im dodajte prilog po želji
Potrebno vam je samo dva sastojka, a biće vazdušaste i mekane.

HUMUS NAMAZ Gotov začas, a slasan i ukusan, slaže se uz razna jela
Namaz možete da čuvate do 3 dana u zatvorenoj činiji u frižideru.

UKUSNA KUS KUS SALATA Pikantna i aromatična, osvežiće vas u trenu
Drugačija i ukusna, bićete oduševljeni.

SALATA SA CVEKLOM I JABUKAMA Krepi organizam u trenu, a gotova začas
U sočnom spoju sa orasima, ovakvu salatu do sada niste jeli.
Komentari (0)