RECEPT ZA BRZ DORUČAK Nekoliko sastojaka iz kuhinje i za 15 minuta preukusan "zalogaj" je na stolu
Za sve one koji urbano žive
Potrebno je:
7-8 kriška hleba
3 jaja
200 ml jogurta
1 šaka seckanog spanaća (može mlad luk, peršunov list)
malo kačkavalja
2 kašike maslinovog ulja
soli
Priprema:
Kriške hleba provući kroz pripremljenu smesu i ređati u pleh koji ste obložili pek papirom.
Ostatak takođe rasporediti po hlebu.
Peći na 220 stepeni C oko 15-20 minuta. Servirati toplo uz čašu jogurta. Prijatno!
Možda vas zanima:
Posni đuveč: Ručak koji osvaja na kašiku i sam se kuva!
Tajna našeg ukusa je u spoju sitnog celera i kukuruz šećerca koji zajedno daju jelu neverovatnu slast i punoću
Pivarice kao iz bajke: Tajna posnih kiflica s pivom i šerbetom koje su prhke, mirisne i savršeno mekane
Ove kiflice su lagane, mirišljave, nežne kao pena, a šerbet im daje onu neodoljivu mekoću
Posni hit: Krompir koji je slađi i hrskaviji od pomfrita!
Pripremite obaveznu paradajz čorbicu i zelenu salatu i uživajte u najhrskavijem jelu na celom internetu
ZAMESITE ZA DORUČAK ILI VEČERU Recept baka Jele za neodoljivu pitu sa šunkom
Neobična pita koju ćete iznova praviti
SALATA SA ŠAMPINJONIMA Brzinsko jelo bez koga se posna trpeza ne može zamisliti, spremite i oduševite goste
Kada se ohladi, vaša salata je spremna za serviranje...
ČILI BEZ MESA Posno jelo po ukusu cele porodice, garantovano će tražiti još
Poslužite sa listovima korijandera i kremom od avokada...
DOMAĆI HUMUS Posna trpeza nije kompletna bez ovog namaza, savršeno je kremast i ukusan
Služite uz peciva, povrće isečeno na trakice ili kao namaz na sendvič...
ČORBA OD SOČIVA Lagan i neodoljiv obrok koji će vas ugrejati, a sprema se nikad brže
Čorbu možete pripremiti unapred i čuvati u frižideru, ili...
KREM SUPA OD KARFIOLA Jednostavno jelo koje osvaja na prvi zalogaj
Čuvajte karfiol u fioci za povrće, u plastičnoj kesi, do nedelju dana...
Komentari (0)