BRUSKETI NA ITALIJANSKI NAČIN Lagani, hrskavi i slasni
Iskoristite stari hleb na pravi način. Umesto da ga bacite, napravite bruskete. Ostaje vam samo da uživate u ovim hrskavim zalogajčićima.

Potrebno je
- stari hleb (najbolje francuski ili baget)
- maslinovo ulje,
- nekoliko listova svežeg bosiljka,
- beli luk,
- so
- biber
Priprema
Rernu zagrejte na 200 stepeni. Hleb isecite na kriške.Poređajte hleb na tepsiju obloženu papirom za pečenje i pecite ga 10 minuta. Za to vreme pripremite ostale sastojke za bruskete.Prvo oljuštite nekoliko čena belog luka. Vruć,prepečen hleb natrljajte belim lukom (Celim čenom luka premažite površinu hleba). Pobiberite i posolite. Pospite listovima bosiljka, pa prelijte sa nekoliko kapi maslinovog ulja.

VEGANSKA TORTA BEZ PEČENJA Miriše na kokos i budi sva čula, a uspeva bukvalno svima
Neodoljiva poslastica gotova za tili čas, a osvaja od prvog zalogaja.

KAKO DA NAPRAVITE DOMAĆI MAJONEZ? Treba vam samo 5 minuta, a biće još ukusniji i zdraviji
Priprema je laka, a ukus neverovatan.

BANANA HLEB ZA PRAVE SLADOKUSCE Jedini recept koji će vam ikada trebati za ovaj slatkiš
Mekan i sočan, najbolje odmah stavite duplu meru.

CACIKI SALATA Po originalnom grčkom receptu, pravi se za 2 minuta i ide uz sve
Dodajte uz piletinu ili musaku.

Komentari (0)