BRUSKETI NA ITALIJANSKI NAČIN Lagani, hrskavi i slasni
Iskoristite stari hleb na pravi način. Umesto da ga bacite, napravite bruskete. Ostaje vam samo da uživate u ovim hrskavim zalogajčićima.
Potrebno je
- stari hleb (najbolje francuski ili baget)
- maslinovo ulje,
- nekoliko listova svežeg bosiljka,
- beli luk,
- so
- biber
Priprema
Rernu zagrejte na 200 stepeni. Hleb isecite na kriške.Poređajte hleb na tepsiju obloženu papirom za pečenje i pecite ga 10 minuta. Za to vreme pripremite ostale sastojke za bruskete.Prvo oljuštite nekoliko čena belog luka. Vruć,prepečen hleb natrljajte belim lukom (Celim čenom luka premažite površinu hleba). Pobiberite i posolite. Pospite listovima bosiljka, pa prelijte sa nekoliko kapi maslinovog ulja.
VRUĆA MEKSIČKA KAFA Razbudiće vas očas posla, a tradicionalno se pije uveče
Uglavnom se dodaje sladoled od vanile, ali možete da zasladite ili aromatizujete po želji.
NAPRAVITE PRAVI DOMAĆI JOGURT: Potrebna su vam samo dva jednostavna sastojka, rezultat je neverovatan
Donosimo vam sjajan i jednostavan recept za domaći jogurt
VEČERA ZA 10 MINUTA Treba vam samo par tortilja i imaćete pravu gozbu
Ko kaže da je za kulinarski specijalitet neophodno provesti u kuhinji nekoliko sati, grdno se prevario.
CEO ŽIVOT POGREŠNO KUVATE PIRINAČ Samo ako ga ovako pripremite, biće kao iz restorana
Koliko vam se samo puta desilo da umesto rastresitog zrna, dobijete gnjecavu smesu?
VEGANSKA TORTA BUDI SVA ČULA Sa avokadom i čokoladom, poći će vam voda na usta
Sve se izblenda i prelije, nema pečenja, a oduševljava na prvi zalogaj.
Komentari (0)