DUNAVSKI TALASI U savršenom kremastom spoju sa višnjama, kolač stvoren za uživanje
Ako volite klasičan kolač sa višnjama, ovaj ćete obožavati.
Sreda, 01. maj 2024.
Ako volite klasičan kolač sa višnjama, ovaj ćete obožavati.
Neodoljivi desert oduševiće i one izbirljive.
Fenomenalni desert nestaće sa stola odmah.
Fenomenalni desert nestaće sa stola odmah.
Nastao greškom učenika u baru u Španiji, a sada je pravi specijalitet. Ako volite klasičan čizkejk, ovaj ćete obožavati.
Brzi čokoladni kolač osvojiće i one koji ne vole slatko.
Ako volite keks, ovaj kolač ćete obožavati, zato najbolje odmah stavite duplu meru.
Fenomenalni kolač uspeće svima, pa i potpunim početnicima, a pomera granice dobrog ukusa.
Sanja Marinković, voditeljka jedne od najgledanijih emisija na TV Pinku i novinarka, godinama uspešno gradi karijeru bez mrlja i skandala. Kao pobornica zdravog načina života, ali i prirodnog izgleda, zbog kog dobija brojne komplimente, u kuhinji voli da priprema ukusna ali i zdrava jela. Kada želi da se zasladi, napravi ovaj ukusni kolač koji sadrži javorov sirup, a topi se u ustima. Posebno voli da kuva svom sinu Strahinji, koji je centar njenog sveta.
Savršen kolač koji se topi u ustima, najbolje stavite odmah duplu meru.
Kolač idealan za sve prilike oduševiće i one izbirljive.
Služite uz šolju jogurta ili kiselog mleka, ili po želji.
Revani je tradicionalni kolač od griza natopljen šećernim sirupom (šerbetom), vrlo sladak, sočan i neponovljivog ukusa. Najčešće se poslužuje sečen na kocke ili rombove i ukrašen seckanim pistaćima. Ovaj kolač prisvajaju i Turci i Grci, a prema Tini Vaserman, ekspertu jevrejske kuhinje, originalni recept može da se pripiše i Jevrejima koji su posle migrirali u Tursku 1492. Prvobitno nazvan tishpishti, preimenovan je u Revani u čast istoimenog turskog pesnika 16. veka. Ovaj fenomenalan kolač idealan je za sve prilike, podseća na koh, a jedinstven je i drugačiji.
Ovaj sočni kolač pravi se brzo i lako, a pritom je posan.
Sočan i sladak, ukućani će stajati u redu za još.
Starinski desert nestaće sa stola odmah.
Pravi se brzo i lako, potrebno je samo nekoliko sastojaka.
Preukusan desert idealan za svaku priliku.