DUŠU DALO UZ ROŠTILJ Prepečeni hleb sa belim lukom, aromatičan i hrskav

trpeza. rs

08:10

Bakina vanglica 0

Toliko dobar da mu niko neće odoleti, a možete da ga servirate uz bilo koje meso

DUŠU DALO UZ ROŠTILJ Prepečeni hleb sa belim lukom, aromatičan i hrskav
Shutterstock

Umesto da uz roštilj služite običan, mi predlažemo da ga grilujete, ali ga pre toga premažete puterom sa belim lukom i korijanderom. Aromatičan i hrskav toliko da mu niko neće odoleti, a možete da ga servirate uz bilo koje meso.

Sastojci:

  • 100 g putera
  • 4 čena belog luka
  • 2 kašike seckanog korijandera
  • 1/2 kašičice crnog bibera
  • baget

Priprema:

U puter sobne temperature dodajte mleveni beli luk i seckani korijander. Pobiberite, pa sve dobro sjedinite. Isecite hleb dijagonalno, jer ćete tako dobiti veće kriške, pa premažite svaku stranu napravaljenim puterom. Pecite ih u tiganju ili na roštilju.

Možda vas zanima:

Komentari (0)

Loading