PILEĆA SUPA JAČA IMUNITET U TRENU Zagrejaće vas u kišnim septembarskim danima, po receptu bez mane
Ublažiće siptome prehlade i okrepiti organizam.
Potrebno je
- 2 pileća bataka sa karabatakom
- 2 šargarepe
- 1 paškanat
- 1 manje parče celera
- 1 glavica crnog luka
- so i biber
- rezanci
Priprema:
U lonac sa vodom stavite meso da se kuva, pa kad provri spremajte povrće. Šargarepu, paškanat i celer očistite i sitno iseckajte. Na ringli propržite luk pa dodajte u lonac. Dodajte povrće i kuvajte pola sata. Posolite, pobiberite i začinite. Umešajte rezance i kuvajte 5 minuta. Pospite pileću supu svežim peršunom. Služite toplo. Prijatno!
Možda vas zanima:
DOMAĆA SUPA IZ BAKINE KUHINJE Prehlada nestaje kao rukom odnešena
Greje dušu i telo.
BAKINA PILEĆA SUPA GREJE DUŠU I TELO A odlična je i za prehladu
Ukućani će stajati u redu za još.
VOJVOĐANSKI RINFLAJŠ KLASIK ZA SVA VREMENA Supa, ručak i glavno jelo u jednom obroku
Služite sa renom ili senfom.
PILEĆA SUPA SAVRŠENA ZA PREHLADU Krepi organizam u trenu, sipaćete tanjir više
Ukusa koji govori više od 1000 jezika.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Čarobni posni specijalitet: Slana pita od bundeve i krompira, kao iz bakine kuhinje
Slanu pitu od bundeve i krompira poslužite kao toplo ili hladno predjelo, ili kao lagani obrok nakon čorbice
Komentari (0)