PILEĆA SUPA Pomoćiće kada ste prehlađeni, a osvaja na prvi zalogaj, hranljiva i puna vitamina
Ukusa koji se pamti, a okrepiće vam organizam u trenu.
Potrebno je
- 2 litra vode
- 2 pileća bataka
- 3 srednje šargarepe
- 3 srednja paškanata
- 1 glavica crnog luka
- malo svežeg lista peršuna
- malo testenine za supu
- biber
Potrebno je
Sipajte u šerpu 2 litra vode, pa dodajte batake. Stavite na šporet i zagrejte. Za to vreme isecite šargarepu, paškanat na kolutove, i glavicu crnog luka na četvrtine. Dodajte u šerpu sa piletinom i kuvajte bar sat vremena. Izvadite kuvano meso, iseckajte ga sitno pa vratite u supu. Dodajte rezance i peršun. Začinite i pobiberite. Služite toplu supu. Bon appetit!
Možda vas zanima:
BAKINA PILEĆA SUPA GREJE DUŠU I TELO A odlična je i za prehladu
Ukućani će stajati u redu za još.
PILEĆA SUPA SAVRŠENA ZA PREHLADU Krepi organizam u trenu, sipaćete tanjir više
Ukusa koji govori više od 1000 jezika.
PILEĆA SUPA JAČA IMUNITET U TRENU Zagrejaće vas u kišnim septembarskim danima, po receptu bez mane
Ublažiće siptome prehlade i okrepiti organizam.
DOMAĆA PILEĆA SUPA Provereni klasik koji niko ne odbija, a prehlada prolazi kao rukom odnešena
Okrepiće vam dušu i telo a poješćete u slast.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)