PILEĆA SUPA Pomoćiće kada ste prehlađeni, a osvaja na prvi zalogaj, hranljiva i puna vitamina
Ukusa koji se pamti, a okrepiće vam organizam u trenu.
Potrebno je
- 2 litra vode
- 2 pileća bataka
- 3 srednje šargarepe
- 3 srednja paškanata
- 1 glavica crnog luka
- malo svežeg lista peršuna
- malo testenine za supu
- biber
Potrebno je
Sipajte u šerpu 2 litra vode, pa dodajte batake. Stavite na šporet i zagrejte. Za to vreme isecite šargarepu, paškanat na kolutove, i glavicu crnog luka na četvrtine. Dodajte u šerpu sa piletinom i kuvajte bar sat vremena. Izvadite kuvano meso, iseckajte ga sitno pa vratite u supu. Dodajte rezance i peršun. Začinite i pobiberite. Služite toplu supu. Bon appetit!
MAFINI SA PILETINOM Klasik na slani način koji greje dušu i telo
Ako volite klasične mafine, njihovu slanu verziju ćete obožavati.
NIJE SVAKI KESTEN JESTIV Ova vrsta samo služi za dekoraciju i veoma je štetna za ljude, čak otrovna
Popularna jesenja namirnica od koje se prave brojne poslastice, po vrsti može da bude jestiva i dekorativna, pa je važno znati razliku.
KESTEN PIRE Poslastica koja je obeležila jesen, jednostavno preukusna
Fenomenalan desert za hladne dane, kremast i neodoljiv.
POSNE CIMET ROLNICE Slatko pecivo koje nikoga neće ostaviti ravnoduđnim, a nimalo ne zaostaje za originalom
Savršeno se slažu sa kafom ili čajem, a mogu da se jedu i u danima posta.
TAHINI Kremasti prilog koji se slaže sa brojnim namirnicama, a može da se jede i samostalno sa hlebom
Pasta od mlevenog susama, bogate kremaste teksture.
Komentari (0)