KADA PRŽITE LUK DODAJTE OVU NAMIRNICU Biće 100 puta ukusnije, tvrde kuvari

Ivana Pavlović

14:00

Sezonski recepti 0

Potrebna vam je samo jedna namirnica, a jelo će da bude preukusno.

prženje luka
Shutterstock

Primenite savet profesionalnih kuvara

Dodajte šećer

Ako dodate prstohvat šećera u crni luk dok budete pržili, dodaće na ukusu. Ali, vodite računa da ne preterate sa količinom šećera, jer i to može da uništi ukus. Kad krenete da pržite luk, sipajte ulje u tiganj, dodajte komadić putera, pa seckani crni luk. Pospite šećerom. Jelo će da bude savršeno, a ukus neverovatan.

@moja.trpeza LAKO OČISTITE ŠPORET! Trebaju vam samo 2 namirnice, a nije soda bikarbona #mojatrpeza #trpeza #fyp #fypシ゚ #foryoupage #viral ♬ original sound - Moja Trpeza

 

Možda vas zanima:

Komentari (0)

Loading