5 TRIKOVA ZA SAVRŠEN KROMPIR PIRE Biće mekan i kremast, umesto lepljiv i gnjecav
Primenite jednostavne trikove profesionalnih kuvara.
Evo kako da napravite savršen krompir pire
1. Slana voda
So najbolje dodajte u vodu na samom početku.
2. Procedite krompir
Procedite dobro svu vodu nako kuvanja krompira, kako ne biste dobili vodenastu kašu.
3. Nemojte da stavljate u vruću vodu
Krompire potopite u hladnu vodu, pa dodajte so i ostavite da voda vri, a zatim smanjite vatru.
4. Pogrešan pribor
Bolje gnječite krompir običnom viljuškom nego blenderom jer će skrob da se zgusne pa će biti lepljivi.
5. Maslac i mleko sobne temperature
Obavezno koristite maslac sobne temperature pa dodajte toplo mleko.
Možda vas zanima:
PIRE KROMPIR Kremaste teksture i savršenog ukusa, baš kao onaj iz restorana
Priprema je jednostavna, a ukus fantastičan.
TAJNI SASTOJCI ZA NAJKREMASTIJI KROMPIR PIRE Marta Stjuart otkriva kako da bude savršen i bez grudvica
Napravite najbolji krompir pire po receptu Marte Stjuart.
KAKO DA DOBIJETE NAJKREMASTIJI KROMPIR PIRE Uradite ovo i ispašće savršen
Potrebno je da promenite redosled kojim pravite i videćete ogromnu razliku. Biće kremast i neodoljiv.
PIRE KROMPIR KAO IZ RESTORANA Kremast i vazdušast, a nema grudvica
Savršeno ide uz ćufte ili spanać.
MUSAKA OD PEČENIH PAPRIKA BOLJA OD KLASIČNE Svaki zalogaj je raj za nepca
Zasitna i sočna, pravićete stalno.
POSNA DOBOŠ TORTA UKUSOM NIMALO NE ZAOSTAJE ZA ORIGINALOM Svi će vam tražiti dodatno parče
Savršena za slavu i sve praznike.
POHOVANE KRMENADLE ZA SAVRŠENU NEDELJU Ručak koji vole svi od 7 do 107 godina
Meso se lepi za prste.
RECEPT LEPE BRENE ZA PILETINU SA PEČURKAMA RASPAMETIO DOMAĆICE Brzo, jednostavno i preukusno jelo
Legendarna pevačica Lepa Brena jednom prilikom podelila je recept za jednostavno, brzo i preukusno jelo. U pitanju je zapečena piletina sa šampinjonima koja je vrlo zasitna, a nema ko je ne voli. A ako gledamo Breninu super liniju, rekli bismo i da ne goji.
BRZI KOLAČ SA BUNDEVOM I ORASIMA Baš kao onaj iz bakine kuhinje, mami i mirisom i ukusom
Priprema je jednostavna, a ukus fantastičan.
Komentari (0)