5 TRIKOVA ZA SAVRŠEN KROMPIR PIRE Biće mekan i kremast, umesto lepljiv i gnjecav
Primenite jednostavne trikove profesionalnih kuvara.

Evo kako da napravite savršen krompir pire
Možda vas zanima:

KAKO DA DOBIJETE NAJKREMASTIJI KROMPIR PIRE Uradite ovo i ispašće savršen
Potrebno je da promenite redosled kojim pravite i videćete ogromnu razliku. Biće kremast i neodoljiv.

NEODOLJIVI KROMPIR PIRE Biće kremast i sočan, a caka je u ovome
Priprema je jednostavna, a biće nikad kremastiji.

SAVETI ZA SAVRŠENO BELO MESO Umesto gumeno biće mekano i sočno
Primenite jednostavne trikove kako da belo meso bude mekano i ukusno.

BRZO I LAKO OČISTITE ZAGORELE ŠERPE Sijaće se kao nove, a treba vam samo 1 namirnica
Primenite ovaj jednostavni trik, šerpe će biti kao nove.
1. Slana voda
So najbolje dodajte u vodu na samom početku.
2. Procedite krompir
Procedite dobro svu vodu nako kuvanja krompira, kako ne biste dobili vodenastu kašu.
3. Nemojte da stavljate u vruću vodu
Krompire potopite u hladnu vodu, pa dodajte so i ostavite da voda vri, a zatim smanjite vatru.
4. Pogrešan pribor
Bolje gnječite krompir običnom viljuškom nego blenderom jer će skrob da se zgusne pa će biti lepljivi.
5. Maslac i mleko sobne temperature
Obavezno koristite maslac sobne temperature pa dodajte toplo mleko.

DOMAĆI KIKIRIKI PUTER Još kremastiji i slasniji od onog kupovnog
Mažite na hleb ili dodajte kao prilog.

POSNI PAPRIKAŠ SA BUKOVAČAMA Sočno jelo koje će vas dugo držati sitim
Dodajte prilog po želji i uživajte.

NJOKE OD LEBLEBIJA Drugačije i preukusne, za savršen ručak
Dodajte prilog po želji i uživajte u ukusnom ručku.

GIBANICA OD PATLIDŽANA Omiljena srpska pita na nov način, puna hrskavih kora i sočnog nadeva
Ako volite klasičnu gibanicu, ovu sa patlidžanom ćete obožavati.

DOMAĆE PIHTIJE Slasno predjelo koje osvaja na prvi zalogaj
Slasne i ukusne, a super idu uz hleb i kisele krastavčiće.
Komentari (0)