LOVAČKE ŠNICLE Donosimo vam originalni kafanski recept, biće sočne i mekane
Dodajte omiljeni prilog i uživajte u ukusnom obroku.
Potrebno je:
- 1 kg svinjskih šnicli
- 200 g brašna
- 100 ml ulja
- 1 crni luk
- 3 čena belog luka
- 1 kašika slatke mlevene paprike
- 1 kocka za supu (goveđa)
- 500 ml vode
Priprema:
Posolite šnicle po ukusu pa ih uvaljajte u brašno i pržite sa obe strane da porumene. Izvadite na ubrus. U istoj šerpi propržite iseckan crni i beli luk. U vreloj vodi razmutite kocku za supu pa dodajte u šerpu. Dodajte mlevenu papriku i kašiku brašna pa promešajte da ne bude grudvica. Vratite šnicle u šerpu i ostavite da se dinstaju sat vremena. Prijatno!
Možda vas zanima:
KAFANSKE LOVAČKE ŠNICLE ZA PRAVE LJUBITELJE MESA Saftaste i mekane kao puter
Samo dodajte sos ili prilog po želji.
POSNE LOVAČKE ŠNICLE Savršena kombinacija pečuraka, aromatičnog povrća i kremastog biljnog sosa
Harmonija različitih ukusa u jelu koje se ne zaboravlja.
KAFANSKE LOVAČKE ŠNICLE Ručak koji se sam sprema, a eksplozija ukusa u svakom zalogaju
Mekane kao duša i sočne, za ručak koji se pamte.
LOVAČKE ŠNICLE KAO IZ RESTORANA Kuvar otkrio tajnu kako da budu najmekše
Sočne i slasne, po ukusu im nema ravnih.
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Čarobni posni specijalitet: Slana pita od bundeve i krompira, kao iz bakine kuhinje
Slanu pitu od bundeve i krompira poslužite kao toplo ili hladno predjelo, ili kao lagani obrok nakon čorbice
Posni đuveč: Ručak koji osvaja na kašiku i sam se kuva!
Tajna našeg ukusa je u spoju sitnog celera i kukuruz šećerca koji zajedno daju jelu neverovatnu slast i punoću
ĆEVAPI IZ RERNE OSVAJAJU NA PRVI ZALOGAJ Svi pitaju u čemu je tajna, bolji su od roštiljskih!
Ćevapi iz rerne toliko su sočni i mirisni da ćete zaboraviti na roštilj!
Komentari (0)