ČOKOLADNI BRAUNI Jednostavni slatkiš koji svi vole, a priprema je tako jednostavna
Fenomenalni slatkiš oduševiće i one izbirljive.

Potrebno je:
Možda vas zanima:

BATACI NA ŠAMPINJONIMA Ručak koji se ne odbija, ukusa koji priča priče
Drugačije i ukusno, postaće vaše novo omiljeno jelo.

ORIJENTALNI BATACI Ovakve do sada niste jeli, za gurmane i one izbirljive
Totalno drugačije jelo, u aromatičnom spoju.

SLASNI BATACI U SOSU OD PIVA I PARADAJZA Hrskavi i ukusni, prste da poližete
Aromatično jelo oduševiće i one izbirljive.

VOJVOĐANSKI BATACI Aromatično jelo sa višnjama i cimetom, a meso se lepi za prste
Slasni spoj mesa sa pavlakom, višnjama i cimetom, za prave gurmane.
- 200 g čokolade
- 115 g putera
- 1 šolja šećera
- pola šolje smeđeg šećera
- 3 jajeta
- prstohvat soli
- 1 kašičica ekstrakta vanile
- pola šolje brašna
- 1/4 šolje kakaoa
Priprema:
Rernu zagrejte na 180 stepeni. Čokoladu otopite sa puterom na pari. Pomešajte šećere pa postepeno dodajte jaja. Umutite pa kad smesa postane kremasta dodajte so, vanilu i brašno prosejano sa kakaom. Dobro sjedinite. Izlijte u pleh obložen pek papirom. Pecite brauni pola sata, u rerni zagrejanoj na 180 stepeni. Bon appetit!

GIBANICA OD PATLIDŽANA Omiljena srpska pita na nov način, puna hrskavih kora i sočnog nadeva
Ako volite klasičnu gibanicu, ovu sa patlidžanom ćete obožavati.

DOMAĆE PIHTIJE Slasno predjelo koje osvaja na prvi zalogaj
Slasne i ukusne, a super idu uz hleb i kisele krastavčiće.

DOMAĆA PAŠTETA OD ČVARAKA Slasna i ukusna, a totalno drugačija
Mažite na hleb ili dodajte kao prilog nekom jelu.

BELA TORTA Neodoljiva poslastica sa keksom za savršeno jutro
Slatka i kremasta, nema ko će ostati na samo jednom parčetu.

POSNI PICA PUŽIĆI Prave se lako, a smažu odmah
Slasni i neodoljivi, savršeni za bilo koje doba dana.
Komentari (0)