PICA SA 4 VRSTE SIRA Obožavaćete je, a idealna za lepo veče sa prijateljima
Preukusno jelo oduševiće i one izbirljive.
Potrebno je:
- kesica suvog kvasca
- 150 ml tople vode
- pola kašičice šećera
- 250 g brašna
- kašičica soli
- 3 kašike maslinovog ulja
Za fil:
- 120 g paradajz pelata
- 100 g mocarele
- 50 g gorgonzole
- 80 g gaude
- 50 g parmezana
- maslinovo ulje
- so, biber, origano
Priprema:
U toploj vodi otopite kvasac sa malo šećera, pa pustite da se aktivira.Brašno i so pomešajte pa dodajte kvasac i ulje, pa zamesite testo. Pustite da nadođe pa ga premesite i rastanjite oklagijom. Prebacite u pleh obložen papirom za pečenje. Usitnjenim pelatom premažite pa rasporedite mocarelu, gaudu, parmezan i gorgonzolu. Dodajte so i biber, pa začinite origanom i prelijte sa malo ulja. Pecite picu oko 15 minuta, u rerni zagrejanoj na 250 stepeni. Prijatno!
Možda vas zanima:
PICA SA 4 VRSTE SIRA Greje dušu i telo, kao stvorena za lepo veče sa prijateljima
Napravićete lako, a bićete oduševljeni ukusom.
PICA SA 4 VRSTE SIRA Ovakvu do sada niste jeli, pravi raj za nepca
Idealno za veče sa prijateljima.
PICA SA 4 VRSTE SIRA Sa hrskavim korama i sočnim nadevom, prste da poližete
Napravite ovu fenomenalnu picu, sir se topi u ustima, neće vam biti dovoljno jedno parče.
PICA SA 4 VRSTE SIRA BOLJA NEGO IZ RESTORANA Za lepo veče sa prijateljima
Nema ko će ostati na samo jednom parčetu.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)