NEODOLJIVO SOČIVO Greje dušu i telo i krepi organizam u trenu, po najboljem receptu
Fenomenalno jelo ukusa koji priča priče.

Potrebno je:
Možda vas zanima:

SOČIVO SA KOMADIĆIMA SOJE Posni specijalitet koji će vas dugo držati sitim, ukusa koji budi sva čula
Sočno i slasno, a posno jelo.

CRVENO SOČIVO Jelo koje pomera granice dobrog ukusa, ukućani će stajati u redu za još
Fenomenalno i sočno, oduševiće vas na prvi zalogaj.

CRVENO SOČIVO Aromatično jelo koje će vas dugo držati sitim, a zdravo i ukusno
Dodajte omiljeni prilog i uživajte u ukusnom obroku.

ČORBA OD SOČIVA Sočno jelo koje će vas dugo držati sitim, a govori 1000 jezika
Okrepiće vam organizam u trenu, a nećete biti gladni satima.
- pola kilograma sočiva
- pola praziluka
- 1 glavica crnog luka, srednje veličine
- 1 šargarepa, srednje veličine
- so, biber
- 1 kašičica mlevene paprike
- 1 kašika brašna
- suvi biljni začin po ukusu
- ulje po potrebi (za zapršku)
Priprema
Sočivo stavite da provri pa zakuvajte 10 do 15 minuta. Prospite tu vodu pa nalijte novu i vratite na vatru.
Dodajte sitno seckanu šargarepu, crni luk i praziluk. Posolite i pobiberite pa promešajte. Zakuvajte oko 45 minuta uz povremeno mešanje. Dodajte kašiku brašna i kašičicu mlevene paprike pa promešajte dok se ne zgusne. Dolijte po malo vode kutlačom pa sve promešajte i vratite nazad u šerpu. Zatim pustite sočivo da vri oko 5 minuta.

HRSKAVI KROMPIR IZ RERNE Miriše na Grčku, a nikad slasniji, za savršenu večeru
Pravi se lako, a osvaja ukusom.

KROMPIR SALATA SA MLADIM LUKOM Gosti će je obožavati, a skroz je kremasta i slasna
Služite uz meso ili ribu.

ČUVENA LINCER TORTA Recept iz 1653 godine koji domaćice međusobno dele
Čuvena austrijska poslastica neobičnog izgleda nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

HRSKAVI KROMPIRIĆI SA PARMEZANOM Prave se lako, a pojedu u slast
Super za ručak ili večeru, ukućani će biti oduševljeni.

BELA KREM ČORBA Krepi organizam u trenu, a svečana i neodoljiva
Sočna čorba od krompira zagrejaće vam dušu i telo.
Komentari (0)