CRVENO SOČIVO Aromatično jelo koje će vas dugo držati sitim, a zdravo i ukusno
Dodajte omiljeni prilog i uživajte u ukusnom obroku.

Potrebno je
Možda vas zanima:

CRVENO SOČIVO SA POVRĆEM Zagrejaće vam dušu i telo, a svaki zalogaj je gurmanski raj
Preukusno jelo na kašiku možete da pravite i u danima posta, a držaće vas dugo sitim.

TELETINA SA KARIJEM I KOKOSOVIM MLEKOM Aromatični specijalitet u kome će uživati cela porodica
Slasno jelo držeće vas dugo sitim.

KREMASTA PASTA SA PILETINOM Klasik italijanske kuhinje koji greje dušu i telo
Sočno jelo držaće vas dugo sitim.

SOČIVO SA KOMADIĆIMA SOJE Posni specijalitet koji će vas dugo držati sitim, ukusa koji budi sva čula
Sočno i slasno, a posno jelo.
- 1 glavica crnog luka
- 3 čena belog luka
- 1 šargarepa
- 1 crvena paprika
- 1 tikvica
- 1 konzerva paradajz pelata
- 150 g crvenog sočiva
- 1 kašika maslinovog ulja
- 1 kašika suvog biljnog začina
- 1 kašika slatke mlevene paprike
- 1 kašika kima
Priprema:
Prodinstajte iseckani crni luk na jednoj kašici maslinovog ulja. Pred kraj dodajte seckani beli luk i dinstajte još nekoliko minuta. Zatim tome dodajte i oljuštenu i izrendanu šargarepu. Poklopite, pa dodajte i seckanu papriku i tikvicu. Sve dobro promešajte, pa dinstajte još oko 20 minuta, uz povremeno mešanje. Zatim sipajte celu konzervu paradajz pelata i začinite suvim biljnim začinom, mlevenom paprikom i kimom. Poklopite i kuvajte 10 minuta. Dodajte u šerpu 150 g crvenog sočiva i 300 ml vode i kuvajte sve 20 minuta. Sklonite sočivo sa šporeta, ostavite jedno deset minuta, sipajte i služite.

VAŽAN TRENUTAK NA BEOGRADSKOJ BERZI Danas je ostvaren istorijski iskorak za srpsko tržište kapitala

U SUSRET EKSPU Pre Beograda na svetskoj izložbi predsatvalja se Osaka, paviljoni za prve goste se otvaraju u nedelju

Šta povezuje Mikija Mausa, Duška Dugouška, Super Marija i Vučka?

"BESKRAJNO I VELIKO HVALA ZA OVAJ DIVNI DAN!" Vučić se oglasio na Instagramu nakon svenarodnog skupa (VIDEO)

6:0 ILI 6:1 TIP JE PROŠAO Od sada, svi tiketi na ATP Masters 1000 turnirima imaju posebnu prednost!

Na ponos Srbiji: EXPO 2027 Beograd podržao Beogradski maraton u trci za čovečanstvo

Zemlja vatre i nara na obali Kaspijskog jezera stiže na EXPO 2027 Beograd

MLADOST Engobirani crep nove generacije i Energetski blokovi – provereni kvalitet uz 50 godina garancije!

SVEČANOM CEREMONIJOM OTVOREN EKSPO 2025 ,,Svetska izložba je mesto susreta, napretka i inovacije“

ŠTA SE OVO DEŠAVA? Ceo svet priča o potezu Mitrovića, pobesneo na trenera pa uradio nešto neočekivano (VIDEO)

NEODOLJIVI KEKSIĆI SA LIMUNOM U savršenom slatko-kiselkastom spoju, a super idu uz kafu ili čaj
Prave se lako, a mogu da zamene užinu ili desert.

TELETINA PUNJENA SPANAĆEM I SIROM Specijalitet od mesa u kome će uživati cela porodica
Sočno i slasno jelo raspametiće i one izbirljive.

PITA SA ZELJEM NA VODI Savršena za doručak i večeru, a biće super i hladna
Sočna i ukusna, uzećete parče više.

KARAĐORĐEVA ŠNICLA KAKVU PRAVE U KAFANI Posle ovog recepta zaboravićete sve druge
Gurmanski obrok po kafanskom receptu.

TELETINA SA KARIJEM I KOKOSOVIM MLEKOM Aromatični specijalitet u kome će uživati cela porodica
Slasno jelo držeće vas dugo sitim.
Komentari (0)