SLANI ČIZKEJK Toliko je ukusan da najbolje odmah stavite duplu meru
Kremasti klasik u slanoj varijanti, prste da poližete.

Potrebno je:
Možda vas zanima:

NEODOLJIVI SERNIK Pečeni poljski čizkejk pravi je raj za nepca, za savršen petak
Kremast i sočan, ukućani će ga obožavati.

NEODOLJIVI NJUJORŠKI ČIZKEJK Mekan kao duša, a topi se u ustima, savršen za sve bitne događaje
Sočni desert nestaće sa stola odmah.

BEJLIS ČIZKEJK Kremasti desert punog ukusa, idealan za svečanu trpezu
Ako volite klasičan čizkejk, ovaj sa likerom ćete obožavati.

NJUJORŠKI ČIZKEJK Kremast i lagan desert topi se u ustima
Sočan i sladak, ovakav do sada niste jeli.
Za podlogu:
- 200 g prezli
- 200 g putera
Za punjenje:
- 320 g rikota sira
- 120 g krem sira
- 100 g maslina bez koštica
- 100 g oceđene tunjevine
- so po ukusu
- 8 g listova želatina
- 40 ml mleka
- čeri paradajz
- rotkvice
- masline
Priprema:
Otopljen puter pomešajte sa prezlama pa utisnite na dno kalupa. Zatim potopite želatin u posudu sa hladnom vodom. Zasebno pomešajte sireve i so pa dobro umutite. Dodajte oceđenu tunjevinu i seckane masline, pa opet umutite. Ocedite želatin pa rastvorite u šerpi zajedno sa mlekom, uz neprestano mešanje.Onda dodajte želatin u fil pa kratko umutite. Preko podloge od prezli rasporedite fil pa ostavite bar 4 sata u frižideru. Dekorišite slani čizkejk čeri paradajzom, rotkvicama i maslinama. Prijatno!

ĆUFTE U PARADAJZ SOSU Klasik domaće kuhinje koji ne izlazi iz mode, samo mu popularnost raste
Sočne i neodoljive, super idu uz pire krompir.

NAJBOLJI RECEPT ZA PROTEINSKE PALAČINKE Savršene za slatki početak dana, a uklapaju se u dijetu
Ukusne i zdrave, a daće vam energije za ceo dan.

BORANIJA SA PAVLAKOM ZA KUVANJE Savršen prilog uz šnicle ili ribu, a pravi se prelako
Kremasta i lagana, daće šmek svakom jelu.

KUGLOF SA SUVIM ŠLJIVAMA Vratiće vas u dane detinjstva i mirise bakine kuhinje
Jednostavni kolač skupog ukusa voleće svi članovi porodice.

ZAPEČENA PILETINA SA TRAPISTOM Sir se topi u ustima, a meso lepi za prste, obožavaće cela porodica
Svaki zalogaj je raj za nepca.
Komentari (0)