SLANI ČIZKEJK Savršeno predjelo, ima 5 osnovnih sastojaka, a pravi se za samo 10 minuta
Pravi se brzo i lako, topi se u ustima, a držaće vas sitim. Napravite čizkejk na drugačiji način, oduševićete se.

Potrebno je
Za bazu
- 180 g slanog keksa
- 80 g otopljenog putera
- 300 g kravljeg ili krem sira
- 2 kašike parmezana
- 30 ml ovsenog mleka
Za ukrase:
- čeri paradajz
- crne masline
- peršun
- dimljeni losos
Priprema
Izblendajte keks i pomešajte ga sa istopljenim puterom. Sve dobro sjedinite. U kalup za mafine stavite paprine korpice za mafine i sipajte na dno smesu sa keksom. Dobro utisnite. Pomešajte krem sir, parmezan i ovseno mleko. Sjedinite i sipajte preko keksa. Stavite u frižider na pola sata. Dekorišite po želji.

ČUVENA LINCER TORTA Recept iz 1653 godine koji domaćice međusobno dele
Čuvena austrijska poslastica neobičnog izgleda nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

HRSKAVI KROMPIRIĆI SA PARMEZANOM Prave se lako, a pojedu u slast
Super za ručak ili večeru, ukućani će biti oduševljeni.

BELA KREM ČORBA Krepi organizam u trenu, a svečana i neodoljiva
Sočna čorba od krompira zagrejaće vam dušu i telo.

KREMASTA MIMOZA SALATA Vrhunsko predjelo ukrasiće svaku svečanu trpezu, a ukusa koji se pamti
Sočna i ukusna, a ide uz razna jela.

CRVENO SOČIVO Ukusno i zdravo jelo koje će vas dugo držati sitim
Konkretno jelo ukusa koji priča priče.
Komentari (0)