SLANI ČIZKEJK Savršeno predjelo, ima 5 osnovnih sastojaka, a pravi se za samo 10 minuta
Pravi se brzo i lako, topi se u ustima, a držaće vas sitim. Napravite čizkejk na drugačiji način, oduševićete se.
Potrebno je
Za bazu
- 180 g slanog keksa
- 80 g otopljenog putera
- 300 g kravljeg ili krem sira
- 2 kašike parmezana
- 30 ml ovsenog mleka
Za ukrase:
- čeri paradajz
- crne masline
- peršun
- dimljeni losos
Priprema
Izblendajte keks i pomešajte ga sa istopljenim puterom. Sve dobro sjedinite. U kalup za mafine stavite paprine korpice za mafine i sipajte na dno smesu sa keksom. Dobro utisnite. Pomešajte krem sir, parmezan i ovseno mleko. Sjedinite i sipajte preko keksa. Stavite u frižider na pola sata. Dekorišite po želji.
GURMANLUK SA KROMPIROM I KOBASICAMA Po receptu pevača Slobe Radanovića
Sloba Radanović, nekadašnja Pinkova zvezda, a sada vlasnik brojnih hitova, čiji je novi album „Vreme besramnih“ nedavno ugledao svetlost dana, pokazao je da nije samo talentovan za pevanje. Suprug i otac malenog Damjana pre nekoliko godina podelio je recept za jelo koje obožava da pravi, ali i jede. Slasno i začinjeno jelo sa krompirom i kobasicama poješćete u slast, a mi vam prenosimo recept u celosti.
SALATA SA KIKIRIKIJEM I ŠUNKOM Sjajno ide sa raznim jelima, a pravi se brzo i lako
Gotova začas a slasna i sočna.
FARBANJE JAJA KAFOM Prirodan način koji provereno uspeva a ne oduzima vreme
Iskoristite namirnice iz kuhinje i napravite prelepa smeđa jaja.
DOMAĆE SLATKO OD JAGODA Gotovo za oko pola sata, a prava rapsodija za nepca
Zasladiće vam dušu i telo, a priprema nije komplikovana.
PREDLOZI ZA USKRŠNJU TRPEZU Tradicionalna jela za prave gurmane
Rolovana plećka, svečana pogača, prolećni krompirići i praznična pita, nećete da pogrešite šta god da izaberete.
Komentari (0)