SLANI ČIZKEJK Savršeno predjelo, ima 5 osnovnih sastojaka, a pravi se za samo 10 minuta
Pravi se brzo i lako, topi se u ustima, a držaće vas sitim. Napravite čizkejk na drugačiji način, oduševićete se.
Potrebno je
Za bazu
- 180 g slanog keksa
- 80 g otopljenog putera
- 300 g kravljeg ili krem sira
- 2 kašike parmezana
- 30 ml ovsenog mleka
Za ukrase:
- čeri paradajz
- crne masline
- peršun
- dimljeni losos
Priprema
Izblendajte keks i pomešajte ga sa istopljenim puterom. Sve dobro sjedinite. U kalup za mafine stavite paprine korpice za mafine i sipajte na dno smesu sa keksom. Dobro utisnite. Pomešajte krem sir, parmezan i ovseno mleko. Sjedinite i sipajte preko keksa. Stavite u frižider na pola sata. Dekorišite po želji.
Možda vas zanima:
SLANI ČIZKEJK Toliko je ukusan da najbolje odmah stavite duplu meru
Kremasti klasik u slanoj varijanti, prste da poližete.
NEOBIČNI LIČNI ČIZKEJK Umesto slatkog, isprobajte i slanu varijantu po receptu Marine Udovičić
Sigurno ga niste probali!
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)