NAMAZ OD AVOKADA Savršen kao prilog, prste da poližete
Čuvajte do 4 dana u posudi sa poklopcem u frižideru.
Potrebno je:
- 2 velika zrela avokada
- 2 kašike limunovog soka
- 2-3 čena belog luka
- 1/4 kašičice soli
Priprema:
Avokado prerežite na pola pa izvadite i ostavite koštice sa strane. Mesnati deo avokada stavite u posudu. Viljuškom izgnječite dok ne bude glatko. Dodajte limunov sok, beli luk i so.Vaš namaz je gotov!
Možda vas zanima:
NEODOLJIVI NAMAZ OD AVOKADA Aromazičan i ukusan, prste da poližete
Mažite na parče hleba i uživajte.
NAMAZ OD AVOKADA BOLJI OD KLASIČNOG Pravi se brzo i lako, a pomera granice dobrog ukusa
Začinite po izboru i mažite na hleb, ili dodajte kao prilog omiljenom jelu.
DŽEM OD ŠIPKA PO STARINSKOM RECEPTU Savršen za krofne i palačinke
Isti kao onaj iz bakine kuhinje.
DOMAĆI DŽEM OD LIMUNA Drugačiji, mirisan i neodoljiv, a savršen za palačinke i krofne
Mažite na hleb ili dodajte omiljenoj poslastici.
MUSAKA OD PEČENIH PAPRIKA BOLJA OD KLASIČNE Svaki zalogaj je raj za nepca
Zasitna i sočna, pravićete stalno.
POSNA DOBOŠ TORTA UKUSOM NIMALO NE ZAOSTAJE ZA ORIGINALOM Svi će vam tražiti dodatno parče
Savršena za slavu i sve praznike.
POHOVANE KRMENADLE ZA SAVRŠENU NEDELJU Ručak koji vole svi od 7 do 107 godina
Meso se lepi za prste.
RECEPT LEPE BRENE ZA PILETINU SA PEČURKAMA RASPAMETIO DOMAĆICE Brzo, jednostavno i preukusno jelo
Legendarna pevačica Lepa Brena jednom prilikom podelila je recept za jednostavno, brzo i preukusno jelo. U pitanju je zapečena piletina sa šampinjonima koja je vrlo zasitna, a nema ko je ne voli. A ako gledamo Breninu super liniju, rekli bismo i da ne goji.
BRZI KOLAČ SA BUNDEVOM I ORASIMA Baš kao onaj iz bakine kuhinje, mami i mirisom i ukusom
Priprema je jednostavna, a ukus fantastičan.
Komentari (0)