NAMAZ OD AVOKADA Savršen kao prilog, prste da poližete
Čuvajte do 4 dana u posudi sa poklopcem u frižideru.

Potrebno je:
Možda vas zanima:

NAMAZ OD AVOKADA BOLJI OD KLASIČNOG Pravi se brzo i lako, a pomera granice dobrog ukusa
Začinite po izboru i mažite na hleb, ili dodajte kao prilog omiljenom jelu.

ZDRAVA I BRZA PAŠTETA OD KIKIRIKIJA I KROMPIRA Savršena za dane strogog posta, a izuzetno ukusna
Mažite na hleb ili dodajte kao prilog jelu.

KAKO DA NAPRAVITE DOMAĆI MAJONEZ? Treba vam samo 5 minuta, a biće još ukusniji i zdraviji
Priprema je laka, a ukus neverovatan.

POSNA PAŠTETA OD CRVENOG SOČIVA Gotova za 20 minuta, a neponovljivog ukusa
Mažite na hleb ili dodajte kao prilog omiljenom jelu.
- 2 velika zrela avokada
- 2 kašike limunovog soka
- 2-3 čena belog luka
- 1/4 kašičice soli
Priprema:
Avokado prerežite na pola pa izvadite i ostavite koštice sa strane. Mesnati deo avokada stavite u posudu. Viljuškom izgnječite dok ne bude glatko. Dodajte limunov sok, beli luk i so.Vaš namaz je gotov!


SLATKI ROLAT SA PISTAĆIMA I MALINAMA Poćiće vam voda na usta koliko je ukusan
Neodoljiv i sladak, bićete oduševljeni.

PLJESKAVICE NA VODI Jedini recept koji će vam ikada trebati, za dane najstrožeg posta
Posne i slasne, pravićete stalno.

USKRŠNJA TORTA U OBLIKU ZECA Poslastica sa kokosom koju će zbog izgleda deca voleti
Lagana i kremasta, savršena za dečije rođendane i bitne datume.

USKRŠNJI MILIBROT MEKAN KAO DUŠA Sočan i ukusan, topi se u ustima
Bogat mlekom, puterom i jajima, ukusa koji priča priče.
Komentari (0)