NAMAZ OD AVOKADA Savršen kao prilog, prste da poližete

Ivana Pavlović

14:30

Sezonski recepti 0

Čuvajte do 4 dana u posudi sa poklopcem u frižideru.

namaz od avokada
Shutterstock

Potrebno je:

Možda vas zanima:

  • 2 velika zrela avokada
  • 2 kašike limunovog soka
  • 2-3 čena belog luka
  • 1/4 kašičice  soli

Priprema:

Avokado prerežite na pola pa izvadite i ostavite koštice sa strane. Mesnati deo avokada stavite u posudu. Viljuškom izgnječite dok ne bude glatko. Dodajte limunov sok, beli luk i so.Vaš namaz je gotov!

TRIK KOJI ĆE VAS ODUŠEVITI LISNATA PITA Sastojci: ½ pakovanja kora za pitu 3 jaja 100 g sira 200 ml mleka So po ukusu Ulje za podmazivanje Susam (po želji) Priprema: 1. Kore iseckati na tanke listiće. 2. U posudi umutiti jaja, dodati mleko i dobro sjediniti smesu. 3. Dodati izmrvljeni sir i posoliti po ukusu. 4. Ubaciti iseckane kore u smesu i dobro promešati. 5. Smesu izliti u nauljen pleh i posuti susamom po želji. 6. Peći u prethodno zagrejanoj rerni na 200°C oko 15 minuta, dok ne porumeni. 7. Pečenu pitu iseći na željene komade i poslužiti uz jogurt. Jednostavno, brzo i savršeno ukusno! #trpeza #mojatrpeza #fy #fyp #viral #viralvideo #viraltiktok #fyf #GlowUpCetaphil ♬ Dance You Outta My Head - Cat Janice Watch on TikTok

 

Komentari (0)