POSNA PARADAJZ ČORBA Aromatična i ukusna, a krepi organizam u trenu
Zagrejaće vam dušu i telo.
Potrebno je:
- 500 ml paradajz soka
- 250 ml vode
- 1 glavica crnog luka
- 1 šargarepa
- 1 šolja pirinča
- so, biber, bosiljak
- 1 kašičica šećera
Priprema:
Luk i šargarepu iseckajte na sitno pa prodinstajte na vodi. Nakon što povrće omekša dodajte paradajz sok i kašičicu šećera. Dinstajte još 5 minta pa prelijte vodu. Kad krene da vri, dodajte šolju pirinča. Kuvajte 10 minuta, pa posolite i pobiberite. Pospite čorbu bosiljkom, ugasite šporet, poklopite i ostavite na vrućoj ringli.Bon appetit!
Možda vas zanima:
KAFANSKA PARADAJZ ČORBA Mirisna i kremasta, savršeno jelo na kašiku
Krepi organizam u trenu.
POSNA MANASTIRSKA ČORBA Baš ovako je vekovima prave monasi na Hilandaru
Sočna i zasitna, savršena za dane Gospojinskog posta.
KAFANSKA PARADAJZ ČORBA Trik poznatog kuvara zbog kog će ispasti savršena
Pečeni paradajz dodaće na ukusu.
PARADAJZ ČORBA KREPI ORGANIZAM U TRENU Recept kafanskog kuvara po kome uvek ispadne savršena
Preukusna, a krepi organizam u trenu.
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Čarobni posni specijalitet: Slana pita od bundeve i krompira, kao iz bakine kuhinje
Slanu pitu od bundeve i krompira poslužite kao toplo ili hladno predjelo, ili kao lagani obrok nakon čorbice
Posni đuveč: Ručak koji osvaja na kašiku i sam se kuva!
Tajna našeg ukusa je u spoju sitnog celera i kukuruz šećerca koji zajedno daju jelu neverovatnu slast i punoću
ĆEVAPI IZ RERNE OSVAJAJU NA PRVI ZALOGAJ Svi pitaju u čemu je tajna, bolji su od roštiljskih!
Ćevapi iz rerne toliko su sočni i mirisni da ćete zaboraviti na roštilj!
Komentari (0)