PARADAJZ ČORBA PO STAROM BABA DESINOM RECEPTU Biće sočna i ukusna, a krepi organizam u trenu
Ukusna i drugačija, pravićete stalno.
Potrebno je:
- 1 šargarepa
- 1-2 peršuna-koren
- veza celerovog lista
- pola celera - korena
- 1 srednji luk
- 750 ml soka od paradajza
- voda
- so
- biber
Priprema:
Operite korenje pa ga očistite i prepolovite.Luk očistite da na vrhu ostane malo ljuske. Može se i zapeći na plotni šporeta, to daje posebnu aromu. Stavite u lonac pa zalijte vodom da ogrezne, i zakuvajte kao supu. Kad povrće omekša a tečnost ispari, nalijte paradajz sok i krčkajte čorbu dok se ne zgusne. Posolite i pobiberite.
Možda vas zanima:
PARADAJZ ČORBA KREPI ORGANIZAM U TRENU Recept kafanskog kuvara po kome uvek ispadne savršena
Preukusna, a krepi organizam u trenu.
PARADAJZ ČORBA PO KAFANSKOM RECEPTU Savršenog ukusa, a daće vam energije za ceo dan
Krepi organizam u trenu.
SAVRŠENA PARADAJZ ČORBA Ukusna i okrepljujuća, a pogodna za dane posta
Okrepljujuća i sočna, a puna vitamina.
PARADAJZ ČORBA Krepi organizam u trenu, a puna vitamina i ukusna
Po starom, proverenom receptu.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)