POMFRIT BEZ KAPI ULJA Podjednako slasan i ukusan, a posan na vodi
Služite uz kuvano povrće ili salatu po izboru.
Potrebno je:
- 400 g krompira
- 1 crni luk
- 4 čena belog luka
- 1 kašika kukuruznog brašna
- 1 kašičica slatke paprike
Priprema:
Krompir isecite pa ga skuvajte u šerpi sa ključalom vodom, 15 minuta. Procedite pa posolite i pobiberite. Umešajte slatku papriku i brašno pa dobro promešajte i sjedinite. Sitno seckan praziluk propržite u tiganju na malo vode pa dodajte krompir. Pržite krompir sve dok ne dobije zlatnu boju.
Možda vas zanima:
POMFRIT OD TIKVICA ZA FIT LINIJU Mnogo zdraviji, a preukusan, ukućani će stajati u redu za još
Samo dodajte sos ili prilog po želji.
POMFRIT BEZ KAPI ULJA Preukusan, a mnogo zdraviji, polizaćete i tanjir koliko je slasan
Služite uz meso ili prilog po želji.
POMFRIT BEZ KAPI ULJA Podjednako slasan i ukusan, a mnogo zdraviji od onog klasičnog
Samo dodajte prilog po želji.
DOMAĆI POMFRIT BEZ KAPI ULJA Biće hrskav i spolja i iznutra, a mnogo zdraviji
Ukusan i slasan, pravićete stalno.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)