POMFRIT BEZ KAPI ULJA Podjednako slasan i ukusan, a posan na vodi
Služite uz kuvano povrće ili salatu po izboru.

Potrebno je:
- 400 g krompira
- 1 crni luk
- 4 čena belog luka
- 1 kašika kukuruznog brašna
- 1 kašičica slatke paprike
Priprema:
Krompir isecite pa ga skuvajte u šerpi sa ključalom vodom, 15 minuta. Procedite pa posolite i pobiberite. Umešajte slatku papriku i brašno pa dobro promešajte i sjedinite. Sitno seckan praziluk propržite u tiganju na malo vode pa dodajte krompir. Pržite krompir sve dok ne dobije zlatnu boju.

Ova jaja mogu da izazovu kancer! Pronađene štetne hemikalije

SRPSKI PAVILJON ZABLISTAO U OSAKI! Maskote Ekspa 2027. predstavljene u Japanu, imena biraju naši građani (FOTO)

SVEČANOM CEREMONIJOM OTVOREN EKSPO 2025 ,,Svetska izložba je mesto susreta, napretka i inovacije“
Telekom Srbija u potpunosti preuzeo Total TV

Zemlja vatre i nara na obali Kaspijskog jezera stiže na EXPO 2027 Beograd

MLADOST Engobirani crep nove generacije i Energetski blokovi – provereni kvalitet uz 50 godina garancije!

ISPROBAJ NAJBOLJI LIVE Igraj pametno i svakog dana pokupi bonus za klađenje uživo!

VAŽAN TRENUTAK NA BEOGRADSKOJ BERZI Danas je ostvaren istorijski iskorak za srpsko tržište kapitala

Na ponos Srbiji: EXPO 2027 Beograd podržao Beogradski maraton u trci za čovečanstvo

U SUSRET EKSPU Pre Beograda na svetskoj izložbi predsatvalja se Osaka, paviljoni za prve goste se otvaraju u nedelju

PASTA SA MLEVENIM MESOM I ČETRI VRSTE SIRA Gurmanski specijalitet koji pomera granice dobrog ukusa
Slasna i savršena, postaće vaše novo omiljeno jelo.

POSNA KARAMEL TORTA Neodoljiva poslastica ukusa koji budi sva čula
Posna i savršena, nema ko će ostati na samo jednom parčetu.

POSNA MUSAKA SA PEČENIM PAPRIKAMA Specijalitet po receptu iz stare baka Katine sveske
Sočno jelo držaće vas dugo sitim.

PILETINA SA KARIJEM Pikantno jelo koje će vas dugo držati sitim
Sočno jelo oduševiće i one izbirljive.

POSNA PROJA SA TIKVICAMA Klasik na drugačiji način, pravi se lako, a pojede odmah
Priprema je jednostavna, a osvaja ukusom.
Komentari (0)