ŠUMSKA PILETINA Kremasti spoj mesa i pečuraka u specijalitetu koji se ne odbija
Dodajte prilog po želji i uživajte.

Potrebno je:
- 4 pileća filea
- 200 g šampinjona (iseckanih)
- 1 crveni luk (sitno iseckan)
- 200 ml pavlake za kuvanje
- 2 čena belog luka
- maslac ili ulje za prženje
- so i biber po ukusu
Priprema:
U tiganju zagrejte maslac ili ulje, dodajte pileće filee i pržite ih dok ne postanu zlatnobraon. Dodajte iseckani crveni luk, beli luk i pečurke, pa dinstajte dok pečurke ne omekšaju. Sipajte pavlaku za kuvanje, posolite i pobiberite po ukusu. Kuvajte dok sos ne postane kremast. Poslužite pileće filee prelivenim kremastim sosom od pečuraka.

Život se popravlja za 3 znaka: Danas, 13. marta će biti srećne ruke, sve o čemu sanjaju će se ostvariti

Vatrena plavuša opet gori: Nikol Kidman u nikad moćnijoj ulozi, žene u Srbiji jedva čekaju da pogledaju ovaj film

Pucanje novih veza, raskidi dugogodišnjih, krize u braku... Druga polovina marta kritična za 4 horoskopska znaka, mogući emotivni krahovi

IZBEGNI PAD, OSIGURAJ DOBITAK!
Poslednje reči Draže Mihajlovića pred streljanje: Čiča je delovao umorno, govorio je vojnički čisto, a narod je...

EKSKLUZIVNO Čuveni ekonomista Džefri Saks – „Srbija ima veliku šansu, da postane most, mesto povezivanja“

NE PROPUSTITE! Srbijo, otvori oči! Ekskluzivna emisija o opozicionim ekstremistima koji spremaju haos za 15. mart!

Sezona Sajma: Zaslužili ste povoljan odmor!

POMOĆ U MENOPAUZI NA BILJNOJ BAZI

SuPer rasprodaja u PerSu! Popusti do 50% sve do isteka zaliha!

POSNE PUNJENE PAPRIKE Ukusno jelo koje će vas dugo držati sitim, a zaboravićete da nedostaje meso
Osvajaju na prvi zalogaj, zato najbolje odmah stavite duplu meru.

PITA SA ŠUNKOM I SIROM Zasitna i ukusna, a priprema nije komplikovana
Najbolje služite uz jogurt ili kiselo mleko.

NEODOLJIVE GOMBOCE Vojvođanske knedle kojima je nemoguće odoleti
Prave se lako, a nestaju sa stola prve.

POSNI HLEB SA KISELOM VODOM Mekan kao duša, bićete oduševljeni
Potrebno je samo da dodate namaz ili prilog po želji.

DIJETALNI KUVANI ĐEVREK Biće zdraviji, a još ukusniji
Služite uz jogurt ili prilog po želji.
Komentari (0)