TAVČE NA GRAVČE Posno jelo koje osvaja od prvog zalogaja

Ivana Pavlović

15:00

Sezonski recepti 0

Držače vas dugo sitim, a gotov za pola sata.

tavče na gravče
Printscreen

Potrebno je:

  • 1 velika konzerva belog pasulja
  • 1 velika šargarepa
  • 1 luk
  • 2 kašike ulja
  • 100 ml pasiranog paradajza
  • suvi začin, biber, beli luk
  • 1 kašika slatke crvene paprike
  • 1 kašičica crvene paprike

Priprema:

Rernu zagrejte na 250 stepeni. Sitno iseckajte luk i šargarepu, pa prodinstajte na zagrejanom ulju. Dodajte konzervu pasulja, a potom i pasirani paradajz, pa kratko prokuvajte.  Pecite pasulj pola sata, u rerni zagrejanoj na 200 stepeni. 

@moja.trpeza DRAGUJ MEĐU VOĆEM SOČNI NAR Nar je odličan za imunitet, Bogat je antioksidansima, smanjuje upale, poboljšava cirkulaciju i pomaže u regulaciji krvnog pritiska. Takođe podržava zdravlje kože i usporava starenje. #trpeza #mojatrpeza #fy #fyp #viral #viralvideo #fyf #nar #pomegranate ♬ original sound - Moja Trpeza

 

 

Možda vas zanima:

Komentari (0)

Loading