DOMAĆI HLEB SA KROMPIROM Mekan kao duša, samo dodajte prilog po želji

Ivana Pavlović

11:00

Sezonski recepti 0

Služite vrućeg uz prilog po želji.

hleb sa krompirom
Shutterstock

Potrebno je:

  • 1 jaje
  • 200 ml mleka
  • 20 g kvasaca
  • 400 g brašna
  • 50-100 g maslaca

Fil:

  • 1 kg kuvanog krompira
  • 50-100 g maslaca
  • 100 ml mleka
  • so po ukusu
  • 200 g rendane mocarele

Za premazivanje:

  • ulje i 1 jaje

Priprema:

Testo umesite od jaja, mleka, kvasca, brašna i maslaca. Onda ga ostavite da naraste. Obarite kilogram krompira. Dodajte mu so i maslac i mleko. Napravite pire. U tepsiju razvucite testo, preko njega stavite pire od krompira, pa rendanu mocarelu. Preklopite drugim delom testa, zatim premažite jajetom. Pecite hleb  u zagrejanoj rerni 30-35 minuta na 200 stepeni.

@moja.trpeza Kokos rapsodija Sastojci: 200 g kokosa 200 g blendiranog badema 1 puding od vanile 1 limun (kora) 1 kašika meda Priprema: Pomešajte puding od vanile, kokos, badem, med i narendanu koru limuna dok ne dobijete kompaktnu smesu. Oblikujte kuglice i pecite u air fryer-u 10 minuta na 200°C. Poslužite uz preliv od pistaća i uživajte u rapsodiji ukusa! #trpeza #mojatrpeza #fypシ゚ #foryoupage #fyp #goviral #fouryou #viral_video #recept ♬ original sound - Franklin Saint

Možda vas zanima:

Komentari (0)

Loading