POHOVANI KARFIOL Mekan i sočan, ukućani će stajati u redu za još
Samo dodajte sos po želji.

Potrebno je:
Možda vas zanima:

PICA OD KROMPIRA Italijanski klasik savršen za iznenadne goste
Slasna i ukusna, uzećete parče više.

PUNJENE TIKVICE Klasik koji nikada ne izlazi iz mode, ukusa koji priča priče
Sočno jelo držaće vas dugo sitim.

PUNJENO BELO MESO SA KAJMAKOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju
Držaće vas dugo sitim, a osvaja od prvog zalogaja.

KRMENADLE SA BELIM LUKOM Pravi raj za nepca, a meso se lepi za prste
Slasne i pikantne, ovakve do sada niste jeli.
- 1 glavica karfiola
- 2 jaja
- 100 g brašna
- 100 g prezli
- 50 g parmezana
- kašičica soli
- pola kašičice bibera
- pola kašičice belog luka u prahu
- ulje
Priprema:
Karfiol operite i podelite na cvetiće. Vodu prokuvajte sa malo soli, u velikoj šerpi, pa dodajte karfiol i kuvajte 4 minuta, dok ne omekša. Onda ih procedite i ostavite da se ohlade. Umutite jaja, a u zasebnoj posudi pomešajte brašno sa solju, biberom i belim lukom u prahu. U trećoj posudi, pomešajte prezle i parmezan. Zatim, karfiol valjajte u brašno pa u jaja, pa u prezle. Na srednjoj vatri, zagrejte ulje u tiganju. Pržite pohovani karfiol oko 4 minuta, sa svake strane. Zatim ih izvadite na papirne ubruse, da upiju višak ulja. Služite toplo. Bon appetit!

Član benda DNK predosetio tragediju! Pre samo par meseci pevač upozorio vlasnike diskoteka na ovaj scenario

IZBEGNI PAD, OSIGURAJ DOBITAK!

Evo u koje svrhe se koristi sredstvo koje se nalazilo pored Narodne skupštine (VIDEO)

ZBOGOM RIĐOJ KOSI Lindzi Lohan ne liči na sebe od kad se ofarbala u ovu nijansu, omiljena je među ženama u Srbiji

RAZBIJANJE MITA O "ZVUČNOM TOPU" U 30 SEKUNDI Ovaj snimak SVE pokazuje - pogledajte šta rade redari i kako se ponašaju OVI ljudi (VIDEO)

EKSKLUZIVNO Čuveni ekonomista Džefri Saks – „Srbija ima veliku šansu, da postane most, mesto povezivanja“

Najjeftinija destinacija u Evropi! Kafa košta samo 1 evro - turisti hrle u bajkoviti gradić (FOTO)
VREME JE ZA RUČAK! Sale Luks se postarao da niko danas ne ostane gladan (VIDEO)

Od ovog pogleda zastaje dah! Sa strme litice novog gvozdenog puta prirodne lepote Tutina zablistale punim sjajem (FOTO)
Celog života pogrešno kuvamo smrznuti grašak: Evo kako treba, mnogo je ukusniji i gotov za tren

JUNEĆE ĆUFTE U PARADAJZ SOSU Donosimo vam recept pevačice Katarine Grujić, biće nikad sočnije
Katarina Grujić, pevačica čije hitove publika peva uglas na nastupima, pokazala je da nije samo talentovana za pevanje. Njena jela posebno vole suprug Marko Gobeljić i ćerkica Katja, a upravo ove juneće ćufte u paradajz sosu su im omiljene.

PICA OD KROMPIRA Italijanski klasik savršen za iznenadne goste
Slasna i ukusna, uzećete parče više.

PUNJENE TIKVICE Klasik koji nikada ne izlazi iz mode, ukusa koji priča priče
Sočno jelo držaće vas dugo sitim.

PUNJENO BELO MESO SA KAJMAKOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju
Držaće vas dugo sitim, a osvaja od prvog zalogaja.

KRMENADLE SA BELIM LUKOM Pravi raj za nepca, a meso se lepi za prste
Slasne i pikantne, ovakve do sada niste jeli.
Komentari (0)