PUNJENE PRŽENICE IZ TOSTERA Toliko su slasne da nećete moći da prestanete da ih jedete
Prave se lako, a nikad slasnije.
Potrebno je:
- 4 tanke kriške hleba
- 1 jaje
- po potrebi so
- po ukusu majonez
- po ukusu kečap
- 2 lista kačkavalja
- 4 lista šunke
Priprema:
Isecite hleb na tanke kriške. Premažite slojem kečapa i majoneza, pa stavite sir i šunku i preklopite drugom kriškom. Umočite sa obe strane u umućena jaja, pa pecite nekoliko minuta u zagrejanom tosteru.
Možda vas zanima:
MAĐARSKE PRŽENICE Još slasnije od onih klasičnih, a tajna je u ovom sastojku
Najbolje služite uz jogurt i suhomesnate proizvode.
PITA SA TIKVICAMA ZA DANE STROGOG POSTA Zbog mirisa i komšije dolaze nepozvane
Sočna i slasna, pravićete i kada nije post.
POSNA GIBANICA SE RAZGRABI U TRENU Ukusom baš nimalo ne zaostaje za originalom
Najbolje služite uz ajvar ili sojin jogurt.
BAKINIM PIHTIJAMA NIJE MOGUĆE ODOLETI Prepune mesa, a belog luka ima ni premalo ni previše
I dupla mera će biti malo.
MUSAKA OD PEČENIH PAPRIKA BOLJA OD KLASIČNE Svaki zalogaj je raj za nepca
Zasitna i sočna, pravićete stalno.
POSNA DOBOŠ TORTA UKUSOM NIMALO NE ZAOSTAJE ZA ORIGINALOM Svi će vam tražiti dodatno parče
Savršena za slavu i sve praznike.
POHOVANE KRMENADLE ZA SAVRŠENU NEDELJU Ručak koji vole svi od 7 do 107 godina
Meso se lepi za prste.
RECEPT LEPE BRENE ZA PILETINU SA PEČURKAMA RASPAMETIO DOMAĆICE Brzo, jednostavno i preukusno jelo
Legendarna pevačica Lepa Brena jednom prilikom podelila je recept za jednostavno, brzo i preukusno jelo. U pitanju je zapečena piletina sa šampinjonima koja je vrlo zasitna, a nema ko je ne voli. A ako gledamo Breninu super liniju, rekli bismo i da ne goji.
BRZI KOLAČ SA BUNDEVOM I ORASIMA Baš kao onaj iz bakine kuhinje, mami i mirisom i ukusom
Priprema je jednostavna, a ukus fantastičan.
Komentari (0)