SAMO ZA PRAVE GURMANE Kada probate ove sočne, punjene prženice nećete moći da prestanete da ih jedete
Ko ne voli prženice? Pa još kada su punjene šunkom i kačkavaljem onda se prevaraju u obrok dostojan svakog pravog gurmana. Hrskave spolja, a mekane i siraste unutra, pravi su izbor za doručak ili večeru.
Potrebno je
8 parčića starog hleba, 100 g rendane šunke, 100 g rendanog kačkavalja, 3 jaja, 3 kašike mleka, malo soli, ulje za prženje
Priprema:
Na jedno parče hleba stavite sir i šunku, pa hleb s obe strane dobro umočite u mešavinu jaja i mleka. Ponavljajte postupak dok ne potrošite sav materijal. Prženice pržite na ulju, po par minuta sa svake strane.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)