SAMO ZA PRAVE GURMANE Kada probate ove sočne, punjene prženice nećete moći da prestanete da ih jedete
Ko ne voli prženice? Pa još kada su punjene šunkom i kačkavaljem onda se prevaraju u obrok dostojan svakog pravog gurmana. Hrskave spolja, a mekane i siraste unutra, pravi su izbor za doručak ili večeru.
Potrebno je
8 parčića starog hleba, 100 g rendane šunke, 100 g rendanog kačkavalja, 3 jaja, 3 kašike mleka, malo soli, ulje za prženje
Priprema:
Na jedno parče hleba stavite sir i šunku, pa hleb s obe strane dobro umočite u mešavinu jaja i mleka. Ponavljajte postupak dok ne potrošite sav materijal. Prženice pržite na ulju, po par minuta sa svake strane.
DODAJTE OVU NAMIRNICU U TESTO NARAŠĆE KAO LUDO Korisni trikovi za najbolje pecivo
Jednostavni, a korisni trikovi.
PILEĆI GULAŠ Idealno jelo za hladne tmurne dane, a puno vitamina i minerala
Sočan spoj povrća sa mesom, za prave gurmane.
TRIKOVI ZA SAVRŠEN RIŽOTO Biće kremast i slasan umesto suv i bezukusan
Jednostavni trikovi doprineće da rižoto bude kremast i sočan.
JAPANSKE PALAČINKE Vazdušaste kao oblak, napravite ih za doručak, biće savršene i za večeru
Potrebno je samo par sastojaka i malo vremena, a biće ukusne kao da ste se trudili satima.
NEODOLJIVE ČOKOLADNE GALETE Tajna je u jednom sastojku koji se dodaje u testo, a totalno daje šmek
Najbolje služite tople i prelivene kremom od vanile.
Komentari (0)