SAMO ZA PRAVE GURMANE Kada probate ove sočne, punjene prženice nećete moći da prestanete da ih jedete

Jelena Vukelić

08:12

Sezonski recepti 0

Ko ne voli prženice? Pa još kada su punjene šunkom i kačkavaljem onda se prevaraju u obrok dostojan svakog pravog gurmana. Hrskave spolja, a mekane i siraste unutra, pravi su izbor za doručak ili večeru.

punjene prženice
Shutterstock

Potrebno je

8 parčića starog hleba, 100 g rendane šunke, 100 g rendanog kačkavalja, 3 jaja, 3 kašike mleka, malo soli, ulje za prženje

Priprema:

Na jedno parče hleba stavite sir i šunku, pa hleb s obe strane dobro umočite u mešavinu jaja i mleka. Ponavljajte postupak dok ne potrošite sav materijal. Prženice pržite na ulju, po par minuta sa svake strane.

Komentari (0)

Loading