POSNA PROJA ZA POČETNIKE Uspeva BAŠ svima, a savršena za doručak ili večeru
Pravi se brzo i lako, a osvaja ukusom.
Potrebno je:
- 2 šolje tople vode
- 200 g kukuruznog brašna
- 100 g belog brašna
- 1 kesica praška za pecivo
- 3 kašike ulja
- malo soli
Priprema:
Rernu zagrejte na 200 stepeni. U jednoj posudi pomešajte brašna sa praškom za pecivo pa dodajte so. U drugoj posudi pomešajte ulje i toplu vodu. Dodajte u činiju sa brašnom, pa rukama zamesite mekano testo. Smesu izlijte u kalup za mafine i pecite proju oko pola sata, u rerni zagrejanoj na 200 stepeni.
Možda vas zanima:
PROJA SA SIROM SA MERAMA "NA ČAŠE"Po receptu za početnike, a svi je vole
Sočna i mekana kao duša, samo dodajte šolju jogurta.
POSNA PROJA SA KISELOM VODOM Biće mekana i sutradan, a gotova za pola sata
Najbolje služite uz sojin jogurt.
PROJA SA ČVARCIMA Super za doručak ili večeru, a napravi se začas
Savršena i sočna, najbolje služite uz šolju jogurta.
BRZE PROJICE SA SIROM Jednostavne, a preukusne i mekane, ovakve do sada niste jeli
Mekane i sočne, a gotove očas posla.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)