BRZA PROJA Treba vam samo 17 minuta i želja da je napravite, a biće nikad sočnija
Pravi se lako, a preukusna i sočna.
Potrebno je:
- 2 šolje kukuruznog brašna
- 1 šolja pšeničnog brašna
- 1 kašičica soli
- 1 kesica praška za pecivo
- 1 šolja jogurta
- 1 šolja mleka
- 1/2 šolje ulja
- 2 jaja
Priprema:
Rernu zagrejte na 200 stepeni. U činiji pomešajte brašna, so i prašak za pecivo. Zasebno umutite jaja, pa dodajte jogurt, mleko i ulje. Dobro sjedinite da nema grudvica. Pleh obložite papirom za pečenje, pa u njega izlijte smesu. Pecite proju 15 do 20 minuta, u rerni zagrejanoj na 200 stepeni.
Možda vas zanima:
POSNA PROJA ZA SAVRŠEN DORUČAK ILI VEČERU Ukusa koji govori više od 1000 jezika
Pravi se brzo i lako, a osvaja ukusom.
DOMAĆA PROJA OD KUKURUZNOG BRAŠNA Gotova za pola sata, a ista kao ona bakina
Sočna i zasitna, a uspeva i potpunim početnicima.
PROJA SA MERAMA NA KAŠIKE Zaboravljeni recept iz stare sveske po kome uspeva i početnicima
Sočna i slasna, najbolje služite uz šolju jogurta.
PROJA SA PAPRIKOM I ZELJEM Bakin recept iz stare sveske, ukusa koji govori više od 1000 jezika
Sočna i jednostavna, bićete oduševljeni.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)