DOMAĆI KIKIRIKI PUTER Još kremastiji i slasniji od onog kupovnog
Mažite na hleb ili dodajte kao prilog.

Potrebno je:
Možda vas zanima:

DOMAĆI KIKIRIKI PUTER Ni malo ne zaostaje za kupovnim, a zdrav i slasan
Kikiriki puter možete do 3 meseca da držite u frižideru.

DOMAĆI KIKIRIKI PUTER Gotov začas, mnogo jeftiniji a još ukusniji od kupovnog
Trebaće vam 5 minuta, blender i 2 sastojka. Gotov kikiriki puter mažite na hleb ili služite kao prilog.

KIKIRIKI PUTER Kremasti namaz daje šmek svakom desertu, a najlepše ide sa palačinkama
Mažite ga samostalno na hleb ili dodajte u omiljeni desert, šta god da odaberete nećete da pogrešite.

DOMAĆI KIKIRIKI PUTER Namažite ga na hleb ili dodajte palačinkama, daće šmek svakom jelu
Ukusan i zdrav, možete da ga mažete na tost i jedete za doručak.
- 500 g kikirikija
- 5 kašika ulja
- 3 kašike šećera u prahu
- 2 kašičice meda
- prstohvat soli
Priprema:
Kikiriki u plehu stavite u hladnu rernu, i pecite 20 do 25 minuta, u rerni zagrejanoj na 170 stepeni. Potom ga ohladite i sameljite. Zatim, dodajte med, šećer u prahu, so i ulje. Opet sameljite dok ne dobijete pastu. Stavite kikiriki puter u čistu teglu sa poklopcem.

LAGANI TART SA LIMUNOM Kremast i sočan, po receptu bez mane
Osvežavajući desert za prave sladokusce.

ČOKOLADNA PITA OD PRHKOG TESTA Neodoljiva poslastica nestaće sa stola odmah
Super ide uz šoljicu kafe.

FOKAČA SA RUZMARINOM Mirisna pogača mekana kao duša, a slaže se sa raznim prilozima
Sočna fokača biće mekana danima.

NJOKE SA SLANINOM Italijanski klasik na gurmanski način
Pravi raj za nepca.

KRMENADLE SA PEČENIM PAPRIKAMA Sočne i zasitne, a meso se lepi za prste
Samo dodajte hleb ili prilog po želji.
Komentari (0)