DOMAĆI KIKIRIKI PUTER Biće kremast i slasan, prste da poližete
Puter možete da čuvate do nedelju dana na sobnoj temperaturi.

Potrebno je:
- 500 g kikirikija
- 5 kašika ulja
- 3 kašike šećera u prahu
- 2 kašičice meda
- prstohvat soli
Priprema:
Pecite kikiriki 20 do 25 minuta, u rerni zagrejanoj na 170 stepeni, uz povremeno mešanje.Onda ga ohladite i izmeljite. Dodajte šećer u prahu, med, so i ulje, pa sameljite dok ne dobijete pastu. Sipajte u čistu teglu pa poklopite.
Možda vas zanima:

DOMAĆI KIKIRIKI PUTER Gotov začas, mnogo jeftiniji a još ukusniji od kupovnog
Trebaće vam 5 minuta, blender i 2 sastojka. Gotov kikiriki puter mažite na hleb ili služite kao prilog.

KIKIRIKI PUTER Kremasti namaz daje šmek svakom desertu, a najlepše ide sa palačinkama
Mažite ga samostalno na hleb ili dodajte u omiljeni desert, šta god da odaberete nećete da pogrešite.

DOMAĆI KIKIRIKI PUTER Namažite ga na hleb ili dodajte palačinkama, daće šmek svakom jelu
Ukusan i zdrav, možete da ga mažete na tost i jedete za doručak.

KUGLICE SA KIKIRIKI PUTEROM Čik probajte da im odolite
Ako volite kikriki i čokoladu, onda morate da probate ove kuglice

ZDRAVA KINOA KAŠA ZA VITKU LINIJU Ukusna i sočna, pravićete stalno
Pravi se lako, a ukusna i drugačija.

SMUTI SA CVEKLOM I BANANOM Krepi organizam u trenu
Ukusan i pun vitamina.

POSNA SALATA SA MAKARONAMA Držaće vas dugo sitim, a osvaja na prvi zalogaj
Fenomenalna i slasna, pravićete stalno.

KREM ČORBA OD KARFIOLA Kremasta i lagana, a puna vitamina, pravićete stalno
Ukusa koji priča priče, a greje dušu i telo.

KAŠA SA KUS KUSOM Zdrava i ukusna, a krepi organizam u trenu
Za savršen doručak ili užinu i vitku liniju.
Komentari (0)