DOMAĆI HUMUS Neodoljivo kremast i aromatičan, a savršen za bilo koje doba dana
Mažite na hleb ili dodajte kap prilog omiljenom jelu.

Potrebno je:
Možda vas zanima:

HUMUS Aromatični namaz koji se brzo pravi, a sjano se meša sa različitim jelima
Možete da ga mažete na hleb ili da dodate kao prilog.

NAMAZ OD LEBLEBIJA NA VODI Aromatičan i začinjen, daće šmek svakom jelu
Slasan namaz pogodan za dane strogog posta, pravićete stalno.

DOMAĆI HUMUS Namažite ga na hleb ili dodajte kao prilog, daje draž svakom jelu
Ako volite kupovni, ovj ćete da obožavate.

HUMUS OD BUNDEVE PUN LEBLEBIJA I BELOG LUKA Zdrav, pikantan i jednostavan za pripremu
Napravite humus sa bundevom kao sezonskom namirnicom, i uživajte u čarima jeseni.
- 300 g leblebija
- dva čena belog luka
- 1 dl maslinovog ulja
- sok od jednog limuna
- so
- puna kašika tahinija (susam paste)
Priprema
Prethodno veče potopite leblebije u vodu. Sutradan ih kuvajte do sat vremena, pa ih preručite u blender, dodajte beli luk i sameljite. Dodajte tahini, so, ulje i limun. Povećavajte ili smanjujte količinu sastojaka, po želji.

NEODOLJIVI KEKSIĆI SA LIMUNOM U savršenom slatko-kiselkastom spoju, a super idu uz kafu ili čaj
Prave se lako, a mogu da zamene užinu ili desert.

TELETINA PUNJENA SPANAĆEM I SIROM Specijalitet od mesa u kome će uživati cela porodica
Sočno i slasno jelo raspametiće i one izbirljive.

PITA SA ZELJEM NA VODI Savršena za doručak i večeru, a biće super i hladna
Sočna i ukusna, uzećete parče više.

KARAĐORĐEVA ŠNICLA KAKVU PRAVE U KAFANI Posle ovog recepta zaboravićete sve druge
Gurmanski obrok po kafanskom receptu.

TELETINA SA KARIJEM I KOKOSOVIM MLEKOM Aromatični specijalitet u kome će uživati cela porodica
Slasno jelo držeće vas dugo sitim.
Komentari (0)