KREMASTI PIRE OD KARFIOLA SAVRŠEN PRILOG Dodajte meso i uživajte u slasnom obroku
Kremast i lagan, bićete oduševljeni.
Potrebno je:
- glavica karfiola
- 3 šolje vode
- 4 čena belog luka
- kašičica soli
- biber
- 1 list lovora
- 1 kašika putera
- mleko
Priprema:
Na srednjoj temperaturi zagrejte vodu sa solju pa kad krene da vri ubacite karfiol iskidan na cvetiće, beli luk i lovor. Kada karfiol omekša procedite vodu pa izvadite lovorov list. Onda dodajte puter pa ostavite da se istopi. Mikserom umutitte, uz dodavanje soli i bibera, a može i malo mleka. Pire od karfiola je gotov. Prijatno!
Možda vas zanima:
PIRE OD KARFIOLA Sočan prilog koji super ide uz meso i ribu, a izuzetno zdrav
Kremast i lagan, pravićete stalno.
PIRE OD KARFIOLA Još sočniji i kremastiji od onog klasičnog, postaće novo omiljeno jelo
Dodajte kao prilog uz meso i uživajte.
ZABORAVLJENI PIRE OD PASULJA I KROMPIRA Pravo sirotinjsko bogatstvo na tanjiru
Kremast i jednostavan, ukusa koji se pamti.
KROMPIR PIRE Savršeno kremast i bez grudvica, super ide uz meso za ručak
Lagan i kremast, a pravi se lako.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)