PIRE OD KARFIOLA Još sočniji i kremastiji od onog klasičnog, postaće novo omiljeno jelo
Dodajte kao prilog uz meso i uživajte.

Potrebno je:
Možda vas zanima:

PIRE OD KARFIOLA Drugačiji i kremast, postaće vaše novo omiljeno jelo
Sočan i kremast, samo dodajte pire po želji.

JEDNOSTAVNI RECEPT ZA NAJKREMASTIJI KROMPIR PIRE Uspeće i početnicima u kuhinji
Dodajte kao prilog ćuftama.

PICA SA 4 VRSTE SIRA Priredite užitak vašim čulima, za večeru koja se pamti
Sočna i slasna, sa gotovom podlogom, biće spremna začas.

TELETINA SA ŠAMPINJONIMA Gurmanski specijalitet koji pomera granice dobrog ukusa, za ručak koji se pamti
Najbolje služite uz kuvani pirinač i sir.
- 2 srednje glavice karfiola, samo cvetovi
- 170 g krem sira, omekšanog
- 80 ml mleka
- so
- sveže mleveni crni biber
- sveže seckani vlašac, za ukras
- maslac, za serviranje
Priprema:
Vodu prokuvajte u loncu pa dodajte cvetove karfiola i kuvajte 10 minuta, sve dok ne omekšaju. Ocedite pa pritisnite papirnim ubrusima, da skinete višak vode. Potom vratite u šerpu pa izgnječite gnječilicom za krompir, sve dok karfiol ne postane gladak, pa umešajte još nekoliko kašika mleka. Potom dekorišite pire vlašcem i biberom pa prelijte sa malo putera.

JEDNOSTAVNI RECEPT ZA NAJKREMASTIJI KROMPIR PIRE Uspeće i početnicima u kuhinji
Dodajte kao prilog ćuftama.

PICA SA 4 VRSTE SIRA Priredite užitak vašim čulima, za večeru koja se pamti
Sočna i slasna, sa gotovom podlogom, biće spremna začas.

BRUSKETI SA DIMLJENIM LOSOSOM Italijansko brzo predjelo koje će oduševiti i najizbirljivije
Hrskavi i sočni, pravićete stalno.

TELETINA SA ŠAMPINJONIMA Gurmanski specijalitet koji pomera granice dobrog ukusa, za ručak koji se pamti
Najbolje služite uz kuvani pirinač i sir.

KROASANI SA VANILOM I VOĆEM Mekani kao duša i vazdušasti, a super idu uz kafu
Od navedene količine dobićete 8 kroasana.
Komentari (0)