ZAPEČENI MLINCI SA ĆURETINOM Po starom receptu iz mamine sveske, miriše na domaću kuhinju
Služite toplo.

Potrebno je:
Možda vas zanima:

PUNJENA JAGNJETINA ZA USKRS Gurmanski specijalitet koji pomera granice dobrog ukusa
Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, nema ko vam neće tražiti recept.


SVRLJIŠKI BELMUŽ Evo kako da napravite zvanično najbolje jelo na svetu
Treba vam samo 3 sastojka, a proglašeno je za najbolje jelo na svetu.

ROLOVANO BELO MESO PUNJENO SIROM I POVRĆEM Uskršnji ručak koji će gosti obožavati
Sočno i slasno, nestaće sa stola čim se postavi.
- 500 g ćurećeg filea
- 500 g mlinaca
- 550 ml pilećeg ili ćurećeg bujona
- pola kocke za supu
- kisela pavlaka
- 200 g rendanog kačkavalja
- 500 ml neutralne pavlake za kuvanje
- sveže samleveni biber
- so
- ulje
Priprema:
Rernu zagrejte na 200 stepeni. Šnicle izmasirajte prstima, pa ih po potrebi izlupajte čekićem, posolite i pobiberite. Pržite šnicle sa obe strane po par minuta, pa ih isecite po širini na trake. Pustite bujon da proključa, pa dodajte pola kocke za supu. Izlomite mlince na manje komade. Bujon sipajte u veću šerpu, pa dodajte polovinu mlinaca. Izvadite i ponovite postupak sa preostalim mlincima. Pomešajte pavlake za kuvanje. Na dno vatrostalne posude sipajte malo ulja pa mlince, umućenu pavlaku, malo sečnog mesa, pavlaku, mlince, pavlaku. Izrendajte 150 g kačkavalja. Pecite mlince 20 minuta do pola sata, u rerni zagrejanoj na 180 stepeni. Izvadite iz rerne i pospite ostatkom kačkavalja. Prijatno!

SVINJSKI PAPRIKAŠ Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za sve gurmane i one izbirljive
Slasno jelo savršeno za svečanu i slavsku trpezu.

PUNJENA JAGNJETINA ZA USKRS Gurmanski specijalitet koji pomera granice dobrog ukusa
Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, nema ko vam neće tražiti recept.
POSNA MOSKVA ŠNIT Savršena voćna poslastica sa ananasom i orasima bez koje nijedno slavlje ne prolazi
Ako volite originalnu verziju, obožavaćete i njenu posnu varijantu.

FARBANJE JAJA KAFOM Način je potpuno prirodan, a neće vam oduzeti puno vremena
Iskoristite namirnice iz kuhinje i napravite prelepa smeđa jaja.

GURMANSKI ROLAT SA PEČURKAMA Slasno predjelo koje osvaja na prvi zalogaj
Ukusan i sočan, ovakav do sada niste jeli.
Komentari (0)